Općenito > Propisi

Zaustavila me policija

<< < (8/10) > >>

balicdim:
iskreno, ja sam samo naveo na mogućnost zabrane polaganja, pošto u velikoj većinu svi to navode....  :toothy3:

mario22:

--- Citat: skoda90 - 24 Veljača, 2013, 19:56:33 ---
--- Citat: mario22 - 24 Veljača, 2013, 19:50:53 ---ako te u godini dana uhvate vise puta duplaju kaznu znaci ak si prvi put dobio 1000 drugi put dobivas 2000 i tak ja sam imo srece pa  je prosla godina dana i nisu duplali a mogu ti i oduzet vozacku zbog ponavljanja istog prekrsaja,i naravno starci moraju odgovarat sto su ti dali auto a hvala bogu svi noviji auti limuzine imaju konja  :toothy12:

--- Kraj citata ---

dobro da si napisao jos bi mislio da me zajebavaju kad bi roditelje zvali haha a sta je s onim forama da se mozes zalit?ja nisam nikad kaznjavan u prometu otkad sam polozio tj nemam ni jedan prekrsaj jel se mozes onda zalit kad dobijes kaznu (osim alkohola naravno)

--- Kraj citata ---
mozes ja sam se prvi puta zalio i dobio pismenu opomenu,a kasnije sam napiso da sam nezaposlen ili da mi smanje ili da mi daju dobrotvoran rad,pa mi je tako s 1500 kn mal sam i brzinu prekoracio smanjili na 700 a ovu trecu sad cekam tu sam sam kilovate dobio.A isto take te iskljuce iz prometa i nedaju da vozis dalje meni isto tako kaze ja reko kad vi odete ja idem kaze on dobro  :toothy12: :toothy12:

steeef:
jeste panjevi,kakva krađa?ko bi normalan rekel 'ukral sam auto/motor starcima iz garaže?'
veliš uzel si ga jer nisi stigel na bus a moral na instrukcije i toe to..
jedino je mama zajebala kad je rekla da ti je dala..
centar za socijalnu skrb i razgovor s njima mislim da ne gine pošto si maloljetan..

Svepomalo:
Hvala na odgovorima! Da ali su oni njoj rekli dobro rasmislite sto cete rec dali ste mu dali ili ga je ukrao ako ga je ukrao ide snama odma u stanicu na prekrsajni sud za kradu dosje ovo ono....? ???

danc00:

--- Citat: Svepomalo - 25 Veljača, 2013, 13:34:43 ---Hvala na odgovorima! Da ali su oni njoj rekli dobro rasmislite sto cete rec dali ste mu dali ili ga je ukrao ako ga je ukrao ide snama odma u stanicu na prekrsajni sud za kradu dosje ovo ono....? ???

--- Kraj citata ---

Hahaha, ti policajci ! Eto pa ti razmisli kaj manje zlo...jel krađa ili da tvoja mama odgovara za tebe!

BTW krađa je nekaj drugo, uzet doma kljuće od svojih roditelja bez njihovih znanja nije krađa, osim ak te kasnije roditelji prijave za krađu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju