Općenito > Propisi

Zaustavila me policija

<< < (5/10) > >>

skoda90:

--- Citat: mario22 - 24 Veljača, 2013, 16:49:15 ---eto nek kaze na sudu da ga je ukro pa ce mu bit,ako motor nije na njegovom imenu,nije njegovo i da kaze da ga je ukro odgovarat ce a vi kak ocete  :toothy12: tak i ja vozim auto od starog 90 kw a smijem 80 kw iso sam na sud i reko sam sam da sam uzeo auto i stari nist nije dobio

--- Kraj citata ---

Ispricavam se sto skrecem sa teme ali me zanima.
ja isto tako vozim jaci auto nego sto smijem jer sam mladi vozac,i znaci kad dobijem tu kaznu da je moguce da i starci dobiju jer na njih glasi auto?to nisam znao  ???

mario22:
da po pravilu i starci trebaju dobit kaznu jer su ti dali auto koji nesmjes vozit meni je jedan tjeo pisat pa sam ga namolio da nepise al sam ja zato dobio 1100 kn to je bio 3 put da su me copili i vise nevozim  :toothy3:

skoda90:
ja sam mislio da cu samo ja dobit kaznu (naravno da cu rec da sam ukro auto) al opet kakvi su to glupi zakoni :S mislio da je to tako dok se nema vozacka ali eto,vozim tako vec godinu dana i jos me nisu ni jednom zaustavili ali eto sta da radim kad nemam drugi auto nisam rok feler da biram koji cu vozit  ???

mario22:
ako te u godini dana uhvate vise puta duplaju kaznu znaci ak si prvi put dobio 1000 drugi put dobivas 2000 i tak ja sam imo srece pa  je prosla godina dana i nisu duplali a mogu ti i oduzet vozacku zbog ponavljanja istog prekrsaja,i naravno starci moraju odgovarat sto su ti dali auto a hvala bogu svi noviji auti limuzine imaju konja  :toothy12:

skoda90:

--- Citat: mario22 - 24 Veljača, 2013, 19:50:53 ---ako te u godini dana uhvate vise puta duplaju kaznu znaci ak si prvi put dobio 1000 drugi put dobivas 2000 i tak ja sam imo srece pa  je prosla godina dana i nisu duplali a mogu ti i oduzet vozacku zbog ponavljanja istog prekrsaja,i naravno starci moraju odgovarat sto su ti dali auto a hvala bogu svi noviji auti limuzine imaju konja  :toothy12:

--- Kraj citata ---

dobro da si napisao jos bi mislio da me zajebavaju kad bi roditelje zvali haha a sta je s onim forama da se mozes zalit?ja nisam nikad kaznjavan u prometu otkad sam polozio tj nemam ni jedan prekrsaj jel se mozes onda zalit kad dobijes kaznu (osim alkohola naravno)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju