Općenito > Propisi

Zaustavila me policija

<< < (4/10) > >>

balicdim:
odgovarat će samo za vožnju prometala za koje nema dozvolu

situacija:
ostaviš auto u dvorištu, ključevi su u njemu, sutradan ujutro ga nema, vozilo nije ukradeno zakonski vlasnik odgovara za "nemar/neodržavanje vozila" ili tako nešto, neznam kako se to točno zove

dakle, on je imao pristup ključevima, tj. nije ukrao vozilo

Svepomalo:
Hvala puno! Imam skoro 16 godina mama je vec rekla da mi je dala motor nije nis potpisivala samo su pisali u laptop! Kae najbolje od svega inace se nevozim bio sam na instrukcijama jer pisem test i nisam imao prijevoz! I uhvate me ispred kuce i jos im objasnim i pokazem knjige!!!

balicdim:

--- Citat: Svepomalo - 24 Veljača, 2013, 18:15:15 ---Hvala puno! Imam skoro 16 godina mama je vec rekla da mi je dala motor nije nis potpisivala samo su pisali u laptop! Kae najbolje od svega inace se nevozim bio sam na instrukcijama jer pisem test i nisam imao prijevoz! I uhvate me ispred kuce i jos im objasnim i pokazem knjige!!!

--- Kraj citata ---

još gore sad bi mogla pokucat socijalna služba na vrata zbog svjesnog ugrožavanja života djeteta....

nodius:
pa to ce mu i bit, nikakav sud itd. dobit ces fino kuvertu da si pozvan na razgovor u centar za socijalnu skrb, mudrovat ce tamo 10 minuta i slobodan si, al iduci put placas kaznu, tako je meni bilo :angry9:

pa da banku pljackaju mene ce opet zaustavit  :redface:

balicdim:
mozda pored svega dobije zabranu polaganja na neko vrijeme

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju