Općenito > Propisi
Zaustavila me policija
Jump33r:
--- Citat: mario22 - 24 Veljača, 2013, 16:49:15 ---eto nek kaze na sudu da ga je ukro pa ce mu bit,ako motor nije na njegovom imenu,nije njegovo i da kaze da ga je ukro odgovarat ce a vi kak ocete :toothy12: tak i ja vozim auto od starog 90 kw a smijem 80 kw iso sam na sud i reko sam sam da sam uzeo auto i stari nist nije dobio
--- Kraj citata ---
znaci ako ja uzmen zenin auto od 500ks(kojeg nesmin vozit) ja san ga ukra?
kakva je to krada ako imas kljuceve od vozila?,. pa i da ostavis motor na ulici sa kljucevima, onaj tko ti ga uzme oped se moze izvuc :dontknow:
naravno da nece doc tamo i vikat ' ukra san motor, zatvorite me' ::)
SQILLER:
A jebiga, ko prizna pola mu se prašta.. reci ljepo na sudu kako je bilo iso si tamo i tamo nisi mogo sa nicim drugim i eto..
neuromaniac:
ako ti je prvi prekršaj baci kukavicu na sudu i dobiješ opomenu ili sudski ukor
danc00:
--- Citat: jure vd - 24 Veljača, 2013, 14:09:45 ---
--- Citat: 3alfa3 - 24 Veljača, 2013, 13:57:35 ---
--- Citat: jure vd - 24 Veljača, 2013, 13:54:56 ---5000kn je kazna za vožnju bez odgovarajuće kategorije
--- Kraj citata ---
Nije.
2000kn je kazna ak vozis kategoriju za koju nemas dozvolu.
5000-15000kn je ako uopce nemas dozvolu
Sent from my HTC One X
--- Kraj citata ---
poštar sam i frendu sam neki dan donio kaznu 5 tis.kuna.. uhvatilo ga na motoru bez A kategorije a ima B položeno
--- Kraj citata ---
Tako je, pital sam policajca kolko su kazne ak nemaš kategoriju i reko je od 5-15 000, sve ovisi u kakvom si i kakav si prekršaj napravil + kaj nemaš vozačku. A ak ima A1 a trebaš imat A onda ne znam, ovo je samo ak imaš B a nemaš niš drugo!
Pa se ti vozi...
3alfa3:
Članak 223.
(1) U vozačku dozvolu upisuju se sve kategorije motornih i priključnih vozila kojima vozač ima pravo upravljati sukladno odredbama ovoga Zakona.
(2) Vozač ima pravo upravljati samo onim vozilima i kategorijama vozila koje su upisane u vozačkoj dozvoli.
(3) Novčanom kaznom u iznosu od 2.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač koji upravlja vozilom one kategorije koja nije upisana u njegovu vozačku dozvolu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju