I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja iimam iste ko zac183,(tebi je lux slago) mi smo moje plave kod njega i bolesno svijetle,50 kn 2 komada u LINKSU ,samo moras cvikat zice neke,al vrijedi se potrudit,fakat super svijetle,ja imam sam jednu na svom i bas svijeti jako...
zašto kaj fali neonkama, svako ima svoj ukus kaj ga j***š??
eeej, nebudi ludkrivog tuninga se hvatašbjež od tih neonki što daljepravi seljo tuningbolje zapi te pare
neonke su za u garažu, za u sobu (uv i slična sranja) diskoteke, cajka klubove i to, a ne za osvjetljavat auto/skuter od ispodal šta me brige, tko voli nek izvoliu bjelovaru ih nema, jel dugo ne opstaju takvi
Citat: Jandro - 01 Srpanj, 2008, 19:48:01neonke su za u garažu, za u sobu (uv i slična sranja) diskoteke, cajka klubove i to, a ne za osvjetljavat auto/skuter od ispodal šta me brige, tko voli nek izvoliu bjelovaru ih nema, jel dugo ne opstaju takvia bilo ih je par, jedan je imo plavu neonku kod parka znao stajat ali prošle godine, sad ga više nema a ja dolazim sa skutom jedan dan kad počne škola sa dvije neonke na roxu ....jandro kaj će bit lol
Citat: andy - 02 Srpanj, 2008, 11:22:50Citat: Jandro - 01 Srpanj, 2008, 19:48:01neonke su za u garažu, za u sobu (uv i slična sranja) diskoteke, cajka klubove i to, a ne za osvjetljavat auto/skuter od ispodal šta me brige, tko voli nek izvoliu bjelovaru ih nema, jel dugo ne opstaju takvia bilo ih je par, jedan je imo plavu neonku kod parka znao stajat ali prošle godine, sad ga više nema a ja dolazim sa skutom jedan dan kad počne škola sa dvije neonke na roxu ....jandro kaj će bit lol pračka je uvijek pod sicem
Citat: Jandro - 02 Srpanj, 2008, 17:13:40Citat: andy - 02 Srpanj, 2008, 11:22:50Citat: Jandro - 01 Srpanj, 2008, 19:48:01neonke su za u garažu, za u sobu (uv i slična sranja) diskoteke, cajka klubove i to, a ne za osvjetljavat auto/skuter od ispodal šta me brige, tko voli nek izvoliu bjelovaru ih nema, jel dugo ne opstaju takvia bilo ih je par, jedan je imo plavu neonku kod parka znao stajat ali prošle godine, sad ga više nema a ja dolazim sa skutom jedan dan kad počne škola sa dvije neonke na roxu ....jandro kaj će bit lol pračka je uvijek pod sicem budem te probo izbjeć onda... al jbg sad te nečujem na kilometar jer nemaš kucelja ili imaš.. tak da sam naj#bo