Ostalo > Sportski kutak
Hrvatska - Srbija
ivano_007:
Ma treba otkriti ove preprodavače sa paprenim cijenama i zabranit im 15-ak godina ulaz kad igra reprezentacija.
Triba malo i igračima i stožeru skresat karte jer je glupo kad je ovolika navala da se Srni, Pletikosi, Šimuniću daju pojedinačno po 100-injak karata. I još najsmješnija je izlika kad su rekli da neće na Poljud jer je teže kontrolirat navijače kad na kraju gostujući navijači uopće nesmiju ići na utakmice. I još milijun jedna stvar. Cirkus.
balicdim:
--- Citat: ivano_007 - 24 Veljača, 2013, 23:00:02 ---Ma treba otkriti ove preprodavače sa paprenim cijenama i zabranit im 15-ak godina ulaz kad igra reprezentacija.
Triba malo i igračima i stožeru skresat karte jer je glupo kad je ovolika navala da se Srni, Pletikosi, Šimuniću daju pojedinačno po 100-injak karata. I još najsmješnija je izlika kad su rekli da neće na Poljud jer je teže kontrolirat navijače kad na kraju gostujući navijači uopće nesmiju ići na utakmice. I još milijun jedna stvar. Cirkus.
--- Kraj citata ---
nemože se zvat preprodajom ako imaš 1-2 karte (logički da, ali nemože) ali na tu količinu se nemože ni kazneno gonit jer uzmi u obzir da recimo imaš u garaži 2 skutera i auto na svom imenu i ideš ih prodat, da li bi to smatrao preprodajom.... to bi bilo neka vrsta prodaje za osobno dobro
evo ti odgovor gdje su ostale katre otišle koje nisu tiskane (članak iz poslovnog dnevnika)
--- Citat: ---Naravno, da u prodaju nisu puštene sve ulaznice jer su, po najavama iz HNS-a, određeni kontigent trebali sačuvati za organizirane navijačke skupine, bivše i sadašnje reprezentativce, županijske nogometne saveze, klubove, poslovne partnere te goste iz Srbije za koje je u VIP ložama "rezervirano" 150 mjesta o čijoj će popuni odlučiti delegacija Nogometnog saveza Srbije.
Klub navijača "uvijek vjerni" dobio je 3.500 karata, dok su sve ostale navijačke skupine u Hrvatskoj dobile 1.500 ulaznica.
--- Kraj citata ---
znači računaj u hnl-u ima 12 klubova podijeliš 1500 sa 12 i znaš koliko je koji klub dobio karata (iako mislim da je broj puno veći)
3500 ide navijačina Uvijek vjerni
u prodaji je bilo nešto više od 23000 karata (uzet ćemo 25000)
konačni broj će reći da je 30000 karata izdano (maksimir ima kapacitet oko 39000 - uzmimo 40000), što nam govori da je ostao broj od 10000karata od kojih će bit 20-30% preprodane ispred stadiona jer i hns mora negdje fušarit a ostatak ide u darivanje igrača
ovo s poljudom neću komentirat jer se ionako velika većina utakmica održava u zg-u (čitaj skoro sve) dok sa ostatkom hrvatske kao da repka nema veze
samo ću pitat gdje su se pravi navijači pokazali najvjernijima? gdje nije bilo bojkota zbog štimca?mislim da sam sve rekao.....
Shiltac:
Ja nepratim reprezentaiju od kad je štimac izbornik! Ali idem na tekmu jer je to tekma desetljeća, ko jebe i tog debila!
ivano_007:
--- Citat: balicdim - 25 Veljača, 2013, 07:37:15 ---ovo s poljudom neću komentirat jer se ionako velika većina utakmica održava u zg-u (čitaj skoro sve) dok sa ostatkom hrvatske kao da repka nema veze
samo ću pitat gdje su se pravi navijači pokazali najvjernijima? gdje nije bilo bojkota zbog štimca?mislim da sam sve rekao.....
--- Kraj citata ---
Ma općenito sva ta politika nevalja. Svi znamo da bi na Poljudu bila 5x vatrenija atmosfera zbog same konstrukcije stadiona jer je teren puno bliže tribinama nego na Maksimiru. Šta misliš ovo u vezi Štimca ? Misliš kad nitko nije htio ići na utakmicu sa Švicarskom ? Nevjerujem da je to bio bojkot već previsoke cijene ulaznice za prijateljsku utakmicu usred ljeta. Samo to.
Shiltac:
Još cca 44 sata do početka utakmice. Koje su Vaše prognoze? Ide tko na stadion ili se gleda doma/kafić/vikendica/garaža?
Tečajevi (preuzeto sa favorita na dan 20.03.2013):
Hrvatska - Srbija 1 1.70
X 3.40
2 5.05
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju