Ostalo > Sportski kutak
Hrvatska - Srbija
Grale:
--- Citat: ivano_007 - 09 Rujan, 2013, 00:22:12 ---
Što se tiče Hrvata samo Branko Ivanković i Elvis Scoria vrijede nešto :frajer:
--- Kraj citata ---
Reci da se salis :toothy3:
Scoria da, i ima ih još par,recimo zajec itd.
Nyzvo:
--- Citat: ivano_007 - 09 Rujan, 2013, 00:22:12 ---Evo Tudor i Kljuno su se baš dokazali :laughing7: Sad znaš od čega nam je bia sastavljen "stručni" stožer
Bilić i nije bio toliko loš. S njim smo riskirali i ajmo reć "uspjelo" je, pa smo se onda umislili da svaki bivši vatreni može bit izbornik. I onda je apsurd kad postaviš na mjesto izbornika čovjeka koji je jedino prije toga vodio Cibaliju iz Vinkovaca :nono:
Ma ništa nevalja. Počevši od Strinića, Šimunića preko Dudua koji je od loma noge drugi igrač. Sa njima trojicom je kao da imaš tri manje igrača i onda nemožeš ni očekivat rezultate
Što se tiče Hrvata samo Branko Ivanković i Elvis Scoria vrijede nešto :frajer:
--- Kraj citata ---
joe je bio igrac utakmice :icon_biggrin:
Peksy:
Joe je šleper!!
ivano_007:
--- Citat: Grale - 09 Rujan, 2013, 08:59:30 ---Reci da se salis :toothy3:
Scoria da, i ima ih još par,recimo zajec itd.
--- Kraj citata ---
Ivanković ima dosta iskustva i svidilo mi se kako je Dinamo igrao sa njim. Igrao je i azijske lige prvaka i bio na svjetskom prvenstvu sa Iranom i pomoćnik Ćiri u Francuskoj i bio sa Dinamom 30-ak utakmica neporažen.. Uglavnom dosta iskustva
A šta se tiče Đoa on je morao u mirovini poslije SP 2006. u Njemačkoj. Pusti njegove priče kao "Ekipa je nespremna. Ja imam 35 godina i najbolji sam. Najbolje sam fizički spremljen bla bla bla bla". Stari moj ima 8 godina tebe svaki igrač pretrči. Dobar si stoper u duelu i igri glavom, al nisi kvaliteta za reprezentaciju :drunken_smilie: Godine su te pregazile, nisi ti kriv, al nemoj nam punit glavu da si spreman za SP u Brazilu!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju