Ostalo > Sportski kutak
Hrvatska - Srbija
tony_ri:
--- Citat: ivano_007 - 23 Veljača, 2013, 11:09:37 ---I zar nisu rekli da će samo vlasnici karti moći ući na stadion ? To će biti hladan tuš za švercere ako se bude poštovalo to. :binkybaby:
--- Kraj citata ---
to su samo price,ista stvar kao i za europska i svjetska prvenstva,pa sad u poljskoj je masa ljudi ulazila bez karata na tribinu
jako je tesko(citaj:skupo) to kontrolirati posebno na stadionu tipa maksimir
s jedne strane cak i podrzavam ljude koji preprodaju karte,neka netko meni ponudi 2000kn za moju i odmah prodam (i uplacujem wales gostovanje)kad je andora,makedonija i slicno onda nikoga nije briga,sad kad je srbija(prosli put engleska) bi svi kartu i svi misle da ju trebaju dobit
oni koji su redovito na utakmicama reprezentacije u Hrvatskoj i svijetu su bez problem dosli do karte
ivan.kozic.12:
1. ovi što prodaju karte za 2,3, 5 tisuća kuna su kurvini sinovi i dao Bog da kruha budu gladni,
jako su pametni,nabavili karte za siću i sad bi okrenili paru na brzinu,a to je klasično razmišljanje vucibatina u nas Rvata
2. taj koji kupi kartu od tih majmuna je još veći majmun.
3. pravi navijač koji ima kartu neće ju na ovaj način nikad ić preprodat i to je sigurno.
4. totalni zajeb sa ulaznicama, dali su nam mrvice, pogotovo ovdje u Slavoniji..onda im je pao sustav pa dok su to osposobili otišla i ta mizerija namjenjena nama smrtnicima ,ostalo (većinu) pokupili sponzori,igrači,mafijaši,veliki "prijatelji" našeg nogometa...
5. nema šanse da kontroliraju svaku kartu na ulazu u stadion, bio sam puno puta na maksimiru na svim tribinama i znam kako to funkcionira, da im to uspije trebali bi ljudi počet dolazit 12 sati prije tekme na stadion ili bi nastalo masovno sranje na ulazu u vidu tučnjava,razbijanja i ostalog tako da oko tog nema govora.
6. OIB su uzimali da bi znali koliko je karata prodano u trenucima prodaje, kontroliralo se jer samo hrvatski državljani su mogli kupovat karte ili da nabave popis ljudi iz naših navijačkih skupina (to su pokušali ali su dobili karu) :thefinger:
preprodavači pofafajte mi ga i samo se nadam da ćete ipak morat ići gledat tekmu jadni i razočarani što niste uspjeli prodat kartu ( vjerojatno će takvi i navijat za srbe ) :blowjob1:
Nadam se da će naša repka ipak pokazat tko je gazda u skupini i zasluženo uzet 3 boda!
NEMA PREDAJE! U BOJ U BOJ!
Shiltac:
Ja imam kartu za sjever dolje.
junior:
navdno ce se karte kontrolirat na taj nacin da ce drotovi oko stadiona nasumicno pregledavat dokumente i karte navijaca, pa ako se ime na karti i osobnoj ne podudaraju slijedi oduzimanje karte...
balicdim:
--- Citat: junior - 24 Veljača, 2013, 16:34:13 ---navdno ce se karte kontrolirat na taj nacin da ce drotovi oko stadiona nasumicno pregledavat dokumente i karte navijaca, pa ako se ime na karti i osobnoj ne podudaraju slijedi oduzimanje karte...
--- Kraj citata ---
navodno se to nikad još nije dogodilo
policajcu u civilu nisi dužan davat svoje osobne podatke, a ukoliko te i traži pitaj ga za broj značke....jer ipak ide vršit svoju dužnost u civilu a značka tu ništa ne znači....
policajci koju služe kao osiguranje neće se bavit sa ovakvim sitnarijama kao što su tko si i jel to tvoja karta....
koliko znam ulaznica glasi na ime, a što ako je tebi netko "poklonio" kartu a ti mu nisi htio reć svoj OIB koji je javna tajna?
kako to opravdat?
legitimacija će se vršit samo ako si priveden zbog pi*darija, u što sumnjam da neće bit :toothy12:
svake godine, na bilo kojoj utakmici koja se vodila na maksimiru te koja je imala neku važnost, uvijek je bilo "točno do zadnje karte" rasprodano sa time da je pored toga na istoku znalo bit i do 3000 ljudi više, kud su neki imali "duple karte" a neki su ušli preko tih koji "vrše pravdu"
mislim da ova utakmica neće bit izuzetak viška ljudi na tribinama...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju