Tehnički kutak > Tuning skutera
spuštanje glave na minarelli LC cilindru i poliranje glave???
Tomi_ZG:
Ak misliš da budeš dobio na snazi sa spuštanjem glave na serijskoj 50ki uštedi si vrijeme i odustani od svega. Ja sam to davnih dana radio na serijskoj mina mašini(bilo mi dosadno) i nema kruha od toga.
Beneli:
a koliko si spustio glavu? nemoguće je da se ništa ne dobije, da je nisi možda previše spustio?
Moguće da će skuter više vrtiti, ali to rješim produženjem prijenosa(ili ga ne tjeram u okretaje)
Tomi_ZG:
Ne sjećam je koji je skviš bil kad sam to radil prije 6-7 godina,uglavnom bilo je napravljeno u granicama normale.
Al opet velim,serijska 50ka se ne tunira spuštanjem glave jer se ne dobije niš s tim,a ko ne vjeruje nek gubi vrijeme nadajući se da bu skuter letil nakon tog zahvata.
Beneli:
neznam dali znate, al kada bi ottovom motoru kompresija bila kao u dizela, onda bi mu iskoristivost bila veća nego kod dizela.
Teško za postići,ali neki automobili su to već napravili,peugeot bi trebao za koju godinu početi proizvoditi te automobile, benzinci od 250 ks koji guraju limuzine od 1.500 kg za samo 4-5L/100 km
No vratimo se na skutere, ne očekujem previše, ali mi sve znači, svaka sitnica koja će mu donjeti snagu
Beneli:
a veći klip kada bi stavio?
kada bi cilindar probušio na 43 mm?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju