Tehnički kutak > Tuning skutera
spuštanje glave na minarelli LC cilindru i poliranje glave???
brzi46:
pozdrav,vjerojatno je neko to vec radio...samo nemogu nac nista konkretno,dakle zanima me kolko smijem spustit glavu na minarelli LC cilindru i kako da to napravim i dali bi onda trebao metalni dihtung dole izmedju bloka i cilindra ili neki deblji i jos imam pitanje kako da glavu unutra fino ispoliram (sa kojim alatom,smirglom ili bilo sta drugo) ?? hvala
Maurini-Tuning:
Granica squisha kod LC-a je 0.8mm...Mozes i glavu spustit',ali ako ides na mali squish onda ces najvjerojatnije morat urezivat' nove utore za dihtunge u glavi.Lakse je skinuti gornji dio cilindra kod tokara onoliko koliko ti treba i ne trebas podlagati nikakvim dihtungom... :icon_thumright:
EDIT: Glavu tj. kompresioni prostor mozes ispolirati obicnim vodobrusnim papirima :)
brzi46:
hvala puno :icon_thumright:
Beneli:
Jel itko pokušao samo spuštanje glave na seriskoj mašini?
Htjeo bih malo podignuti snagu, s tim da skuter ne postane glasan(dakle nemože after market auspuh) da se potrošnja ne poveća(ne može veći karb)
tražim skoro nemoguće,al meni netreba puno povećanje snage.
LC minareli ima 7.5:1 std. omjer kompresije ako se ne varam.Pošto ima skuish i vodeno hlađenje dakle nema detonacija ni pregrijavnja ni do 12:1 omjera kompresije.Jedini logični razlog zašto su stavili tako malu kompresiju je zbog trajnosti motora.
Dakle smanjenjem kompresnog prostora po mojoj zamisli dobio bi još snage uz istu potrošnju i skratio bi vijek trajanja.
E sad može li mi netko reći kako se to ponaša u praksi?
vale_46:
I sa spuštanjem same glave da ništa drugo nediraš budeš povećao potrošnju goriva jel ti se skuter bude bolje vrtio.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju