nisam dugo pisao ovdje otkad je sjeo superrace. Uglavnom u početku sam imao problema jer trazi visoke okretaje (10k rpm) i dok nisam pronašao odgovarajuću gramažu rolica itd nisam bio sretan. Nažalost nakraju sam otkrio da s multivarom ide loše pa je serijski vario gore i to tako vozi evo vec ima dosta.
Skuter ima sada oko 11tkm, počeo sam se voziti umirovljenički.Uglavnom do posla i rijetko kad nabacim neku vožnju za dušu, dvaput godišnje možda ako stignem.
Jedina velika promjena su gume, možda sam pisao o njima već, michelin ona dokomponentna, vrhunska guma za pristojnu cijenu.
S obzirom da je ovo manje više everyday skuter održavanje ide u normalnim intervalima, odnosno koliko se stigne iako financije dopuštaju sada više nego prije ali je vremena manje. Sitni zahvati pred ljeto su kočnice i tekućine sve, mikroremen i kontrola prijenosa,ostalo tako radi skoro pa savršeno, svjećica tu i tamo, litra ulja i ostalo sve kako je i normalno.
Generalno sam zadovoljan s piaggiom,iako je kineska proizvodnja i vidi se pad kvalitete u odnosu na stari piaggio za svaki dan služi sasvim solidno