Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Pa zasto mi sad nemogu stat sva 4? Nego 3 znaci kad gledamo od guzice prema naprid na desnu stranu stanu dva na livu jedan
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
možeš malo više reći o toj blokadi za sp?
Citat: vx - 07 Lipanj, 2013, 23:07:28možeš malo više reći o toj blokadi za sp?Možeš držat fige da radi bez dimnih signala
Daj odem ti ja po ležajeve kod Anđelka u utorak, 4 komada il kolko oš i pošaljem ti ih poštom pa napravi kako spada
Citat: andy - 08 Lipanj, 2013, 18:49:16Daj odem ti ja po ležajeve kod Anđelka u utorak, 4 komada il kolko oš i pošaljem ti ih poštom pa napravi kako spada odi meni u vijci kranjec po 3 sarafa posaljem ti na pp sta treba zbog ne znam cega, ako treba najebat lezaj on ce se razvaliti, ovako pazi da ne bi bilo razvalili se nosaci tj blok, jer ova piskna puci ne moze i jaca je od bloka
odi meni u vijci kranjec po 3 sarafa posaljem ti na pp sta treba
Anđelko iz Lagerosa.. Javi do utorka ako hoćeš kasnije sam u stisci do kraja tjedna Ipak ležaj je ležaj, a ovo neznam baš jel dobro Citat: igor.sb - 08 Lipanj, 2013, 18:52:43odi meni u vijci kranjec po 3 sarafa posaljem ti na pp sta treba ma ja kontam tamo na zimu brate ako se nista ne desi ugl nemoj se puno mislit,ali kad je ovaj bubnija cijenu 260kn ja i pajdo se pogledali i ono koi kura* jbt zivot Piši
Kod Anđelka ti je jedan ležaj max 10kn pa ti vidi
ukucao u tražilicu teflonske piksne jer su i to znali trpat i naletim na ovohttp://www.svijetskutera.com/forum/index.php?PHPSESSID=rsd5hleb7hqjeukc06cpj35al5&topic=21912.4512 kn su slovnski oni rekao je vec drndaliniti me zelis ubit