Ostalo > Svijet računala i mobitela

Htc one x VS samsung galaxy s3

<< < (7/14) > >>

pajo:
Uspio sam riješit šugavi program za slike picsart je stalno radio u pozadini.sad je sve ok kad sam ga makia...

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

maky_zg:
Ja sam gledao ta dva mobitela i na kraju kupio LG P880 4x HD  ;D
-u ova dva mjeseca mogu reći da mu nisam našao neku manu, baterija traje cca 3 dana
-kako sam produžio pretplatu u tele2 ispao me 24x 100kn i 79kn na licu mjesta
-na kraju ispada jeftinije oko 1200kn od S3 a razlika i nije neka, čak mi LG ima kvalitetnije kučište

-ne pljujem ni po jednom jer su sva tri dobra i vrlo slična po specifikacijama, samo pokušavam naglasiti da ima još konkurencije :D

mhr-team:
po meni S3 nema konkurencije u mobitelima, a to pokazuju i sami rezultati, pa je tako zadnje 3 godine galaxy modeli odnose nagrade za mobitel godine  :icon_thumright:

Ivcho_zver:
To je cisto na tebi da odlucis ;)
Oba mobitela su odlicna i neke sitnice ih odreduju.
Otvori si gsm arenu i usporedi oba i pogledaj video na youtubeu pa odluci sta ti vise pase.
Ja imam s3 i meni je osobno bolji nego hoX ali ti vidi :)

NeoDJW:
Imao sam 5 hox-ova i 5 s3-ojki! znaci htc je 3 klase ispod, da krenemo od kamere, otvaranja aplikacija, videa sa youtube-a... pa mozemo nastaviti sa bugovima koji su ne cesta, nego normalna pojava kod hox-a! od 5 komada, 2 sam morao otvarati da lemim wlan antenu, 3 su imali display bug, tocnije kada se sa ruba displaya stisne prstom ostaje sve po ekranu ?!?!?!?! s3 - apsolutno nijedna mana osim zadnjeg poklopca koji se brzo izgrebe i tanak kao flis papir, hardwer 5+! adios!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju