Ostalo > Svijet računala i mobitela
Htc one x VS samsung galaxy s3
andy:
Za HOX je rečeno da ima tvorničkih grešaka.. Wlan antena, preljevanje boja na ekranu, kvrckanje kućišta i neznam sta još..
Uglavnom garancija to pokriva ali glupo je sto za te novce dobivaš poluproizvod!
Zato su iz HTCa lijepo rekli našim operaterima da vrate proizvode jer imaju greške, ali npr vip nije htio jer im se nije isplatilo vec su ih rasprodali takve kakvi su bili..
Nije da je svaki HOX bugovit, ovisi dal je proizvodnja 3 ili 5 mjesec i dali je proizveden na Taiwanu ili u nekoj drugoj državi nemogu se sjetit koja je bila u pitanju!
U usporedbu se neću mjesat jer nisam koristio S3 pa šutim :)
I zato je odmah ubrzo izdan HOX+ koji je pokrio bugove od HOXa :)
danc00:
I ja se slažem da je S3 bolji mob, nije daleko bolji ali bolji je, ali mi niko nemre recu da je dizajnom i kucistem bolji od HoXa... Al je zato skuplji soma kuna.
pajo:
Za sad nemam tih problema,ako bude šta tu je garancija.
A možda i prodam ovaj i uzmem trojku?
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
andy:
Garancija je tu za sve tvorničke greške..
Ak nemaš nijednu od ovih grešaka, nebudes je ni imao.. Prelijevanje lako provjeriš, malo po rubu ekrana stisni dok je upaljen pa vidiš jel sve normalno ili se prelijeva...
A za wifi ako sumnjaš na slab signal stisni i drzi stisnut desni rub ekrana tamo u visini tipke za pojačavanjem glasnoce..
Ako se pojacava signal odmah, znaci da antena nevalja i odnesi na servis zamijeniti će ti besplatno :)
NeoDJW:
ljudi, dat 3000kn za mobitel koji ce mi se 2 tjedna vuci po garanciji? no way
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju