Ostalo > Svijet računala i mobitela

Htc one x VS samsung galaxy s3

<< < (6/14) > >>

3alfa3:

--- Citat: pajo - 19 Veljača, 2013, 14:22:58 ---Who ivana s....a????
Alfa jesi probao koliki score  tvoj hox napravi na antutu benchmarku??

--- Kraj citata ---

...apin.... :)

Jesam benchao, al ne sjecam se rezultata. Zapravo, negdje na forumu sam stavio prije cca. Mjesec dana pa ak te zanima - potrazi

Sent from my HTC One X

andy:
Moj je HOX iz Tele2 i ima 32GB..

Bio bi zadovoljan i sa 16, nekuzim di vise, pa kak napunite 32Gb prostora !?

Imam dvije navigacije i karte i nešto muzike i slike... To je ono od većeg sto zauzima mjesta..

pajo:
Moj je isto od gregora.
A od tih 36gb 26gb je upotrebljivo što je sasvim ok.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

danc00:
 :dontknow:

NIsam spremal log, a otišo je tak da nemrem više.

Došel mi je danas HoX, i ono, nisam previše zadovoljan, ekran je oštriji na Xperia T, može se vidjet golim okom. Xperia nije sporija ni malo od HoXa, i kaj me jako nervira poslje ne imanja ex memorije je to da HoX ima slabiji signal od Xperie, znači kod mene u potkrovlju sa Xperiom sam se mogel razgovarati bez prekidanja i zamuckivanja bez problema u svakom kutku sobe, pa i po cijeloj kući, dok sad razgovaram prek HTC-a i počne mi prekidat....

Uzeo sam crnog  ;D, bijeli mi je previše kak bi rekel  ;D To je sad zasad, nadam se da me neće više neugodno iznenađivat  :dontknow:

P.S. - imaš koju preporuku za app ili postavku da ne vuče tolko bateriju...

pajo:
Da ne otvaram novu temu ako neko zna?neko vrijeme me muči ova obavjest,a neznam kako da je deaktiviram?
Pojavljuje se samo npr kad igram igru ili kad upalim cliner da očisti malo.a da internet nije spojen.
Kad sam na netu onda se ne pojavljuje?
Mora da sam nešto sprcko u postavkama a nemogu nikako otkrit šta?

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju