Tehnički kutak > Tuning skutera

H4 U H7

<< < (3/4) > >>

OvErLoAd:

--- Citat: igor.sb - 29 Lipanj, 2008, 22:52:11 ---

evo ovako nekako izgledaju 12v15w

2 overload...jesi probao sta kemijat sa micanjem onih pregrada, jel se isplati sta?

--- Kraj citata ---

E mislim da je to baš ta koja mi je slabije svijetlila, onak je malo izdužena, a original je savršeno okrugla.

Sa kojim pregradama?

igor.sb:
ja bas neki dan kupio okruglu, i ova na slici vise lici na okruglu nego na onu jajastu

pa one pregrade iza leca unutar kucista sto stoje, kao polu mjesec izgleaju, pokriju malo manje od pola lece

neer:
misli na one limice male sto su prisarafljeni u kucistu leca

neer:

--- Citat: Giz - 29 Lipanj, 2008, 20:14:15 ---I ne pomišljaj da sad ove žarulje za išta upotrijebiš nakon što si ih zagurao u zemlju. Krepat če skoro pa odmah!

--- Kraj citata ---
pa nisam krelac da zabodem novu zarulju u zemlju ovu staru jesam ali novu sam samo oslonio na lišće.skinio sam te pregrade pa cu ti reci kak je s njima i beznjih

Giz:

--- Citat: neer - 30 Lipanj, 2008, 02:57:50 ---
--- Citat: Giz - 29 Lipanj, 2008, 20:14:15 ---I ne pomišljaj da sad ove žarulje za išta upotrijebiš nakon što si ih zagurao u zemlju. Krepat če skoro pa odmah!

--- Kraj citata ---
pa nisam krelac da zabodem novu zarulju u zemlju ovu staru jesam ali novu sam samo oslonio na lišće.skinio sam te pregrade pa cu ti reci kak je s njima i beznjih

--- Kraj citata ---

Nitko nije rekao da si krelac... Ja ne vrijeđam ljude koje ne poznam.  :)
Poanta je da i najmanji trag prljavštine dratično skračuje radni vijek same žarulje, pa makar ti nju samo naslonio.  :hello:
Xsenoni bi odmah riknuli, obična žarulja zna kroz par dana... Zato je jako bitno da se žarulja nikad ne dira za staklo....  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju