Tehnički kutak > Tuning skutera
H4 U H7
andy:
--- Citat: Giz - 30 Lipanj, 2008, 10:53:17 ---
--- Citat: neer - 30 Lipanj, 2008, 02:57:50 ---
--- Citat: Giz - 29 Lipanj, 2008, 20:14:15 ---I ne pomišljaj da sad ove žarulje za išta upotrijebiš nakon što si ih zagurao u zemlju. Krepat če skoro pa odmah!
--- Kraj citata ---
pa nisam krelac da zabodem novu zarulju u zemlju ovu staru jesam ali novu sam samo oslonio na lišće.skinio sam te pregrade pa cu ti reci kak je s njima i beznjih
--- Kraj citata ---
Nitko nije rekao da si krelac... Ja ne vrijeđam ljude koje ne poznam. :)
Poanta je da i najmanji trag prljavštine dratično skračuje radni vijek same žarulje, pa makar ti nju samo naslonio. :hello:
Xsenoni bi odmah riknuli, obična žarulja zna kroz par dana... Zato je jako bitno da se žarulja nikad ne dira za staklo.... :icon_thumright:
[/quote
ma nebi joj niš bilo...m smo xenonku i packali prstima i sve i samo ju onda alkoholom prebrisali i radila je :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
3alfa3:
Masnoca sa prstiju je dovoljna da na halogenki stvori preveliku temperaturu i da ona zbog toga izgori.
neer:
--- Citat: Giz - 30 Lipanj, 2008, 10:53:17 ---
--- Citat: neer - 30 Lipanj, 2008, 02:57:50 ---
--- Citat: Giz - 29 Lipanj, 2008, 20:14:15 ---I ne pomišljaj da sad ove žarulje za išta upotrijebiš nakon što si ih zagurao u zemlju. Krepat če skoro pa odmah!
--- Kraj citata ---
pa nisam krelac da zabodem novu zarulju u zemlju ovu staru jesam ali novu sam samo oslonio na lišće.skinio sam te pregrade pa cu ti reci kak je s njima i beznjih
--- Kraj citata ---
Nitko nije rekao da si krelac... Ja ne vrijeđam ljude koje ne poznam. :)
Poanta je da i najmanji trag prljavštine dratično skračuje radni vijek same žarulje, pa makar ti nju samo naslonio. :hello:
Xsenoni bi odmah riknuli, obična žarulja zna kroz par dana... Zato je jako bitno da se žarulja nikad ne dira za staklo.... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma daj fraeru ne ljutim se ja :icon_thumright: ma znam za to ja ju uhvatim za grlo ali stavio sam je na lisce dok sam ovu staru zabio u zemlju jer vise nevalja hehe :icon_thumright:
OvErLoAd:
--- Citat: igor.sb - 30 Lipanj, 2008, 00:19:52 ---pa one pregrade iza leca unutar kucista sto stoje, kao polu mjesec izgleaju, pokriju malo manje od pola lece
--- Kraj citata ---
Ako mislimo na istu stvar, to ne diraj, ako to makneš bacat će ti svjetlost u zrak, imat ćeš efekt dugog svijetla.
igor.sb:
--- Citat: OvErLoAd - 30 Lipanj, 2008, 14:41:53 ---
--- Citat: igor.sb - 30 Lipanj, 2008, 00:19:52 ---pa one pregrade iza leca unutar kucista sto stoje, kao polu mjesec izgleaju, pokriju malo manje od pola lece
--- Kraj citata ---
Ako mislimo na istu stvar, to ne diraj, ako to makneš bacat će ti svjetlost u zrak, imat ćeš efekt dugog svijetla.
--- Kraj citata ---
da na to mislim, al sta je tu lose, boli me k...i onako sam ja taj na cesti kojeg auti uvijek zasljepljuju :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju