Tehnički kutak > Tuning skutera

H4 U H7

<< < (2/4) > >>

Giz:
I ne pomišljaj da sad ove žarulje za išta upotrijebiš nakon što si ih zagurao u zemlju. Krepat če skoro pa odmah!

OvErLoAd:

--- Citat: igor.sb - 29 Lipanj, 2008, 20:09:45 ---
--- Citat: OvErLoAd - 29 Lipanj, 2008, 19:52:51 ---Nadam se da si nabavio one od SR125/150 sa metalnim kučištem jer ako si uzeo od 50ccm, rastopit će ti se plastično kućište s ovim žaruljama...

--- Kraj citata ---

jel sve preko 20w topi tu plastiku?

--- Kraj citata ---

Frend je imao 20 ili 25w neznam točno (original je 15w) i otopilo mu je, ne odmah ali nakon nekog vremena, valjda duža vožnja i stalno upaljena svijetla.

Jedini spas za jača svijetla na srki su druge leće, s metalnim kučištem (ja nabavio od alfe 145 (H155W), neki dan spojio jednu samo za probu, svijetli ko betlehem :toothy9:)

neer:
a koje su serijske lampe za to plasticno kuciste .zelim samo da svijetli  ??? nezelim sad kad sam ovo sve sredio da mi se otopi plastika zelim da svijetli kak spada i bez ikakvih problema.

OvErLoAd:

--- Citat: neer - 29 Lipanj, 2008, 21:02:15 ---a koje su serijske lampe za to plasticno kuciste .zelim samo da svijetli  ??? nezelim sad kad sam ovo sve sredio da mi se otopi plastika zelim da svijetli kak spada i bez ikakvih problema.

--- Kraj citata ---

15W žarulja, balonka, onak full okrugla, pazi da ne kupiš neku duguljastu, ja sam se jednom sjebao pa je svijetlila 50% slabije, dok nisam skužio da je kriva žarulja.

igor.sb:

evo ovako nekako izgledaju 12v15w

2 overload...jesi probao sta kemijat sa micanjem onih pregrada, jel se isplati sta?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju