Ostalo > Svijet računala i mobitela

Iphone

<< < (4/4)

duje87:

--- Citat: Jurich - 14 Veljača, 2013, 12:49:47 ---
--- Citat: arz - 14 Veljača, 2013, 11:51:05 ---Pa jel vidis preko iToolsa gdje je film da ga izbrises?
Inace mozes sa iT uc u system mapu mada to ne preporucam ako nisi siguran sta radis.

Kontakti...
Najbolje i najjednostavnije preko iCloud-a...

iPh4s

--- Kraj citata ---

uspija san preko ifunbox-a
upisa san naziv filma i izbrisa ga jer ima miljun mapa a ko zna u kojoj je bia

e uglavnom za taj icloud kako pribaciti podatke koje su na mobitelu na njega i kako vratiti nazad te podatke nakon sta ih se izbrise?

--- Kraj citata ---

udji u icloud u postvkama i bit ce ti sve jasno, uglavnom on automatski radi backup nakon nekog vrimena, samo mobitel mora bit na wifi i punjacu. sad kad san diza novi software mi je automatski sve sam vratia od imenika poruka slika aplikacija.. je da je trajalo al se isplati. mos cak birat sta ce ti spremat od stvari s mobitela, samo je prostor ogranicen na 5gb. i ovi mobiteli su bas za ovce, ako su meni svi ti podaci na nekom serveru, znaci da ih automatski neko moze procitat, sve poruke imenike slike itd.. jebeni big brother, nokia 3310 zakon

arz:
milijarde vaznih podataka je spremljeno po serverima, bas ce netko ic gledat tvoje poruke i brojeve mos mislit  :toothy12:

@Jurich
Kao što Duje kaze, vrlo jednostavno ti je, uđeš u iCloud (prije moraš otvoriti account ako već nisi) i označiš ono šta hoćeš da ti sejva. Najbolje preko WiFi-a ali može i preko 3G, naravno nemora biti na punjaču (Duje neznam od kud ti to). Ja osobno imam iCloud isključen, pokrenem jednom do dva puta mjesečno samo da mi sinhronizira novo unešene podatke jer nema potrebe da non-stop vrti i spaja se na server.

duje87:

--- Citat: arz - 14 Veljača, 2013, 14:37:17 ---milijarde vaznih podataka je spremljeno po serverima, bas ce netko ic gledat tvoje poruke i brojeve mos mislit  :toothy12:

@Jurich
Kao što Duje kaze, vrlo jednostavno ti je, uđeš u iCloud (prije moraš otvoriti account ako već nisi) i označiš ono šta hoćeš da ti sejva. Najbolje preko WiFi-a ali može i preko 3G, naravno nemora biti na punjaču (Duje neznam od kud ti to). Ja osobno imam iCloud isključen, pokrenem jednom do dva puta mjesečno samo da mi sinhronizira novo unešene podatke jer nema potrebe da non-stop vrti i spaja se na server.

--- Kraj citata ---

malo san pobuca, automatska izrada sigurnosne kopije se se radi kad je mobitel zakljucan, te spojen na napajanje i wifi, a manualnu mozes napravit bez napajanja,samo s wifijen.. to pise kad udjes u icloud povise "izradi sigurnosnu kopiju" :)

Jurich:

--- Citat: arz - 14 Veljača, 2013, 11:03:20 ---Jurichu, reci zasto moras uc u taj dio memorije, sta ti treba?
Za crack app imas jos iPastore, po meni  naj...

AVPlayer, mislim da je vrhunski za gledanje filmova, prijevodi itd. itd., probaj ;)

iPh4s

--- Kraj citata ---

Odakle si skinia ipastore?

arz:
Nisam instalirao na mob. nego idem preko kompa na njihove stranice pa preko iToolsa instaliram aplikacije.

Ako hoces na mob. instaliraj si iHackrepo i tamo imas iPastore...

Naso sam jos jednu dobru stranicu za aplikacije pa si pogledaj, ali ta samo sa kompa...
http://getipa.info/

Uz njih jos imas vShare i AppCake ;)

iPh4s

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju