Ostalo > Svijet računala i mobitela
Iphone
duje87:
neman pojma, taj itunes ti ne koristin od 2011, sad kad san pribaciva na 6.1 i jb san usa i nista ne razumin u njemu, i dok ne dode ios 7 necu ga palit ;D
arz:
Jurichu, reci zasto moras uc u taj dio memorije, sta ti treba?
Za crack app imas jos iPastore, po meni naj...
AVPlayer, mislim da je vrhunski za gledanje filmova, prijevodi itd. itd., probaj ;)
iPh4s
Jurich:
--- Citat: arz - 14 Veljača, 2013, 11:03:20 ---Jurichu, reci zasto moras uc u taj dio memorije, sta ti treba?
Za crack app imas jos iPastore, po meni naj...
AVPlayer, mislim da je vrhunski za gledanje filmova, prijevodi itd. itd., probaj ;)
iPh4s
--- Kraj citata ---
Triban jer sam preko itoolsa ubaciva film i dva puta san ga krivo ubacija i nisan ga uspija izbrisati i sad mi stoji pod memorijom koji spada pod ostalo...bezveze 1,4 GB mi je zauzeto
Ma cini se meni da cu ja nanovo stavit software, ali bi zija samo kontakte pribaciti ako je to moguce?
arz:
Pa jel vidis preko iToolsa gdje je film da ga izbrises?
Inace mozes sa iT uc u system mapu mada to ne preporucam ako nisi siguran sta radis.
Kontakti...
Najbolje i najjednostavnije preko iCloud-a...
iPh4s
Jurich:
--- Citat: arz - 14 Veljača, 2013, 11:51:05 ---Pa jel vidis preko iToolsa gdje je film da ga izbrises?
Inace mozes sa iT uc u system mapu mada to ne preporucam ako nisi siguran sta radis.
Kontakti...
Najbolje i najjednostavnije preko iCloud-a...
iPh4s
--- Kraj citata ---
uspija san preko ifunbox-a
upisa san naziv filma i izbrisa ga jer ima miljun mapa a ko zna u kojoj je bia
e uglavnom za taj icloud kako pribaciti podatke koje su na mobitelu na njega i kako vratiti nazad te podatke nakon sta ih se izbrise?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju