Ostalo > Svijet računala i mobitela
Iphone
Jurich:
posto svi otvaraju o specifičnom problemu za iphone onda nisam tija pitat u njihovim temama, nego u novoj.
ovako mene zanima:
kako pribaciti pjesme preko novog itunesa 11 na iphone?
toliko zakopliciraju stvari da nakon 2 godine jos se ne snalazim sa tim njihovim itunesom (vrlo genijalna stvar ::) )
i ako neko ima 6.1 soft sa Jb zanima me koliko mu memorije zauzima ostalo? meni 2,9 GB
arz:
1 . Skini si iTools, puno jednostavniji za rad od iTunesa.
2. Sta si mislio, kakv soft? Sta ti zauzima 2.9GB?
iPh4s
Jurich:
--- Citat: arz - 12 Veljača, 2013, 15:03:29 ---1 . Skini si iTools, puno jednostavniji za rad od iTunesa.
2. Sta si mislio, kakv soft? Sta ti zauzima 2.9GB?
iPh4s
--- Kraj citata ---
1. čim počinje sa i onda sam skeptičan ali dobro, probati ćemo i to
2. mislim na 6.1 software. kad spojis mob sa kompjuterom i otvoris itunes, pokaze ti koliko sta sve zauzima mjesta i tako ima grupa "ostalo" i meni ona zauzima 2,9 GB pa me zanima jeli to normalno?
balicdim:
pjesme prebacujes isto kao i na dosadasnjim verzijama samo sto si moras izvuc bocnu traku (na kojoj se vidi: music, video, poct., ime iphone-a, te kojekakve nepotrebne stvaro) preko alatne trake i izgled itunesa ce bit identican prijasnjim verzijama, sad nisam za kompom ali kad budem napisem ti detaljan proces
usput koji iphone imas 4 ili 4s, pitam zbog zauzeca ipsw-a, no to ti je sasvim normalno
zadnji na kojem sam radio je bio 4 i mislim da je zauzeo tak negdje oko 2,5gb prostora
Jurich:
--- Citat: balicdim - 12 Veljača, 2013, 18:25:40 ---pjesme prebacujes isto kao i na dosadasnjim verzijama samo sto si moras izvuc bocnu traku (na kojoj se vidi: music, video, poct., ime iphone-a, te kojekakve nepotrebne stvaro) preko alatne trake i izgled itunesa ce bit identican prijasnjim verzijama, sad nisam za kompom ali kad budem napisem ti detaljan proces
usput koji iphone imas 4 ili 4s, pitam zbog zauzeca ipsw-a, no to ti je sasvim normalno
zadnji na kojem sam radio je bio 4 i mislim da je zauzeo tak negdje oko 2,5gb prostora
--- Kraj citata ---
imam i4
pogledati ću kasnije za itunes jer san se danas dovoljno iznervira
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju