Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner vx 125 (200vxr) i Gilera Runner 180 sp

<< < (14/21) > >>

pralas:

--- Citat: Perica1510 - 13 Veljača, 2013, 23:52:23 ---nema vise sr-a to ej zavrsilo u cepinu kod jednog mog kolege  sp kodnjega je sad moza se nije pohvlio jos al ponovio se prije nekih mjesec dana malo vise mozda

--- Kraj citata ---
aha  :icon_thumright:

iako sam vise na strani vxr-a,ovaj sp mi se bas svida,ne znam zasto al poseban je na neki način,pogotovo sto je 125 u papirima  hoho

walkay:
Steta sto je farban bubreg i skracen zadnji blatobran, inace lijep!  :icon_thumright:

Perica1510:
eo ga i vx sa masinom da vxr-a stanje skutera je odlicno nema prblema niakvoh snjim fino ide jednio sto sam na njemu radio ej stavio novi orginalni remen i to ej to nit cu ista vise dirat

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Perica1510:
ma lako namotiram nosac tablice ima jedna u garazi i burege jos neznam kolko setova al ovak sam bas htjo da bude skuter je prije 10 dana ofarban komplet cijeli i registriran prije par dana nadam se da ce bit kom ce se svidit da se ponovi

Perica1510:
eo naso sam slike od jos jednog  bivseg runner 50 skuer je imao samo malossi gusani kit i to je to kupio sam ga bratu bio i niakd nikakih problema nije bilo al on se predomislo i prodo ga kasnije

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju