Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pozdravaljam, intertesuje me kako da provjerim da li mi vuče zrak na semerinzima iako su novi stqavljeni nedavno, jer kako god skuter mi se gasi na leru. kako god da nbaštelujem karburator itd itd.
Citat: HarisZE - 08 Veljača, 2013, 22:30:32Pozdravaljam, intertesuje me kako da provjerim da li mi vuče zrak na semerinzima iako su novi stqavljeni nedavno, jer kako god skuter mi se gasi na leru. kako god da nbaštelujem karburator itd itd.Stave se blokovi pod tlak od 0,5-1 bar i ceka pola sata-sat. Ako tlak padne - pustaju semerinzi.Naravno, usis se zacepi.
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
izgleda da sam bacio novac, uzeo sam nov serijski ventil, sa normalnim lamelicama . :/
karbonske lamelice su 100% bolje od metalnih, tako da tu nema rasprave...karbonska ako i pukne neće oštetit cilindar, dok metalna napravi havariju...za serijalu su dovoljne 0,3mm lamelice...
jbg, mora da si neke kineske e-bay lamelice kupio ja sam imao jednu ploču od polinija i nikad problema...
Citat: mhr-team - 09 Veljača, 2013, 01:25:02jbg, mora da si neke kineske e-bay lamelice kupio ja sam imao jednu ploču od polinija i nikad problema...malossieve
Citat: zvonkec_92 - 09 Veljača, 2013, 01:37:10Citat: mhr-team - 09 Veljača, 2013, 01:25:02jbg, mora da si neke kineske e-bay lamelice kupio ja sam imao jednu ploču od polinija i nikad problema...malossieve Trebao si ih samo okrenut na drugu stranu i zatvarale bi usis bez problemaSent from my HTC One X