Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x2 by zvonkec_92 ( . )( . )
zvonkec_92:
kihalic ne bacaj kenju prvo idemo u Kladušu pa onda vi kam očete... i kad te zovem da se ide nemoj da nejdeš
luka.cilovic:
--- Citat: kkihalic - 26 Veljača, 2013, 19:55:16 ---
--- Citat: danyq7 - 26 Veljača, 2013, 19:24:13 ---Imo sam i ja kineza za prvog skutera i sad na satu ima 18 000km, nije ni on tak loš kad mu se stave paioli vilice, zadnji paioli amortizer, minarelli mašina, brembo kočnice... :icon_biggrin:
Ako ti je smjesa dobra onda samo vozi, nemaš kaj više ulagat samo mijenjaš svakih 7000-10 000km potrošne dijelove(rolice, remen...)
Sad dok zatopli idemo malo do mora na neki đir pa ako hoćeš možeš s nama :)
--- Kraj citata ---
pa onda kaj bacaš fekalije ? , ja bi išo , al do crikvenice il tak neš dalje se ne usudim baš..
--- Kraj citata ---
s batinom i bez vodilice? hrabro nebu to dozivilo vrijeme polaska
kkihalic:
bez 3mm vodilice ;D , i vozim se i ganjam ga mjesec dana već , tako da odlepršaj otkud si došo :icon_thumright:
luka.cilovic:
--- Citat: kkihalic - 26 Veljača, 2013, 20:52:15 ---bez 3mm vodilice ;D , i vozim se i ganjam ga mjesec dana već , tako da odlepršaj otkud si došo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
žašto si bezobrazan ja samo kažem da je to fuš
Reponja:
Ako budete dolazili do Crikve na ljeto, javite, makar pjege morao, dolazim na birru..
Znao sam da nisam ja lud.. Sat i 20 na njemu do Labina i Rab(p)ca u šutu bez utrnuća guzice bi trebao biti
test za udobnost svakog vozila (preko Plomina, ne fensi-šmensi Ipsilonom).. Naspram K. Aguility-evog, sic
je jahta.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju