Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x2 by zvonkec_92 ( . )( . )
zvonkec_92:
--- Citat: danyq7 - 26 Veljača, 2013, 19:03:47 ---I kaj neće morat svakih 3000km radit generalku xD
--- Kraj citata ---
upravo to.. od 6 baotiana planiram da mi ostane samo 2 i aprilija ( jedan kinez je moj a drugi od starog ) ostalo sve ide proć ono kaj bu meni ostalo je rocky 170cc ipak je to unikat a i nemrem dobit za njega ni 4000kn a regan je i ulupano puno previše para u njega. starom ide ovaj novi rocky 50 ( 82cc ) i toe to.. aprilia bu za svaki dan a 170 tak malo za gušt :)
kkihalic:
--- Citat: danyq7 - 26 Veljača, 2013, 19:12:02 ---Pol njih nije ni doguralo do te kilometraze tak da nezz :dontknow:
--- Kraj citata ---
ja sam imo 4 komada zasada , prvi 12tk , drugi je imo 6 kad je otišo , treći oko 8 , i sada ovaj ima 4...hmmm , ko baca kome kenju u oči ??
zvonkec buš se i ti opametio i ostavio toga..
danyq7:
Imo sam i ja kineza za prvog skutera i sad na satu ima 18 000km, nije ni on tak loš kad mu se stave paioli vilice, zadnji paioli amortizer, minarelli mašina, brembo kočnice... :icon_biggrin:
Ako ti je smjesa dobra onda samo vozi, nemaš kaj više ulagat samo mijenjaš svakih 7000-10 000km potrošne dijelove(rolice, remen...)
Sad dok zatopli idemo malo do mora na neki đir pa ako hoćeš možeš s nama :)
zvonkec_92:
ma kaki... sviđa mi se ovaj cvajo i kupio sam ga iz 2 razloga, jeftin je bio i zračnjak je ( ljepota me ne jebe ni najmanje ) sa AC mašinom nema nikakvih pi*darija ni problema niti brige :)
kkihalic:
--- Citat: danyq7 - 26 Veljača, 2013, 19:24:13 ---Imo sam i ja kineza za prvog skutera i sad na satu ima 18 000km, nije ni on tak loš kad mu se stave paioli vilice, zadnji paioli amortizer, minarelli mašina, brembo kočnice... :icon_biggrin:
Ako ti je smjesa dobra onda samo vozi, nemaš kaj više ulagat samo mijenjaš svakih 7000-10 000km potrošne dijelove(rolice, remen...)
Sad dok zatopli idemo malo do mora na neki đir pa ako hoćeš možeš s nama :)
--- Kraj citata ---
pa onda kaj bacaš fekalije ? , ja bi išo , al do crikvenice il tak neš dalje se ne usudim baš..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju