Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x2 by zvonkec_92 ( . )( . )

<< < (21/29) > >>

zvonkec_92:
nikad nista nisam udobnije vozio od relija..ni jedan kinez mu nije ravan. opcenito je sve bolje od kineza, najvise me impresionirale kocnice, pogotovo zadnja koja je bubanj a koci bolje nego disk na kinezu..  i svida mi se kaje mali skuter, ja volim male skutere...    <3

zemo323:
hahah.. zvonkec naprosto impresioniran  :toothy10:

sviđa mi se kako si sredio deklo, gotovo da se i ne primjeti- dao si mi ideju, ovako nešto ću i ja pokušat na pežoli napravit :D

zvonkec_92:
ma moro sam brate pa ono je bilo hermeticki zatvoreno, ja neznam kako su oni predvidjeli da se to hladi a nigdje nema rupe..   

luka.cilovic:

--- Citat: zemo323 - 26 Veljača, 2013, 21:54:58 ---hahah.. zvonkec naprosto impresioniran  :toothy10:

sviđa mi se kako si sredio deklo, gotovo da se i ne primjeti- dao si mi ideju, ovako nešto ću i ja pokušat na pežoli napravit :D

--- Kraj citata ---
na pezoli najbolje one rupe di je kuplung i napred di se nevidi od plastika zarezat brusilicom tako sam ja to vidio da jedan decko ima

Grale:

--- Citat: luka.cilovic - 27 Veljača, 2013, 12:38:55 ---
--- Citat: zemo323 - 26 Veljača, 2013, 21:54:58 ---hahah.. zvonkec naprosto impresioniran  :toothy10:

--- Kraj citata ---
na pezoli najbolje one rupe di je kuplung i napred di se nevidi od plastika zarezat brusilicom tako sam ja to vidio da jedan decko ima

--- Kraj citata ---
Jedan bivši član foruma, inače glavni pežola čuner, je imal tak izbušeno, vjerojatno si kod njega videl :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju