Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x2 by zvonkec_92 ( . )( . )

<< < (13/29) > >>

zvonkec_92:
e a kak opče treba bit karb naštelan i to sve.. kod mene je ovak.. serijska spužva u airboxu, lulica je na njemu također, ukarbu dizna 78, ler dizna 40 igla na sredini...  svječicu nisam vadio kak sam kupio motor.. čitam malo po netu i neki minareliji imaju serijski 64 diznu, neki 74 a ja 78..   :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:   baš ču popodne vidjet na ovoj drugoj apriliji koja je dizna, ona je isto 2002. godina.. trebalo bi bit isto :/ ako je onda neam kaj prčkat po karbu jel?  ak je tak serijski onda nek ostane  :dontknow:

jure vd:

--- Citat: zvonkec_92 - 12 Veljača, 2013, 00:39:02 ---
--- Citat: Grale - 12 Veljača, 2013, 00:32:16 ---Lol, pa nemreš imat serijske rolice na zx-u(ili rr-u kaj već je)...
Od nule ide ok, al naravno da ima rupu dok pustiš pa daš gas...
Ne prevrtava se ni s 5,8 sigurno, nego se dere vjerojatno,a ti nisi naučen na dernjavu kod batina pa misliš da prevrtava...
Evo rekli su ti kolko grama bi trebal ciljat na minareliju, pa tak probaj.

--- Kraj citata ---
jeba ga ti grale valjda znam jel prevrtava il ne, od početka moje ulice do kraja sa 6.5 rolama navučem 58 po vuri ( ulica ima 90 metara ) sa 5.5 rolama nemre ni do 40 doč jer se dere bezveze u prazno..nebi đabe metal ove da nejde s njima najbolje, a isto to na puštanje i dodavanje gasa se dešava i sa 5.8 rolicama :/ + kaj prevrtava

--- Kraj citata ---
..isto i kod mene ,sve ispod 7g.. prevrtava , novi je remen,kevlar.. btw nov je skuter    7,5 još najbolje imam i 7.25 koje nisam probao..  seriske su 8.5g

Reponja:
Uf... Ja imam 4.0 i nije to više to. Prije, na staroj 12-ici mi je pokušavao salto raditi sa tim rolama,
a sada samo ima dobar start... Dobro, vjerojatno krivo naštelan karb igra ulogu, ali svejedno,
meni su 4.0 taman...  :dontknow:
Volim da me potjera u brdo, na takvom terenu živim...

Grale:

--- Citat: Reponja - 12 Veljača, 2013, 16:37:46 ---Uf... Ja imam 4.0 i nije to više to. Prije, na staroj 12-ici mi je pokušavao salto raditi sa tim rolama,
a sada samo ima dobar start... Dobro, vjerojatno krivo naštelan karb igra ulogu, ali svejedno,
meni su 4.0 taman...  :dontknow:
Volim da me potjera u brdo, na takvom terenu živim...

--- Kraj citata ---
Da,tebi je prije doli neuštelanog fergazera, nego do rolica.
I ne postoje rolice za ubrdo, za nizbrdo, za v gorice, za u kurveraj, za na poso itd :icon_biggrin:
Postoje samo idealne(moguća sitna  variiacija u gramaži), s kojima gađaš okretaje potrebne za  rezonanciju auspuha :)

zvonkec_92:
hmm a moj ljepo i vuce i krajnju ima ljepu, samo me nervira to kad pustim gas i ponovo dam.. da su rolice preteske nebi iso nikak a on fkt jebeno ide i od starta pa do kraja ima stalno jednake okretaje, i dosta se dere.. a jbg sad je snjeg sve zeznuo. kad ode snjeg snimit cu video da vidite da se skuter dovoljno dere sa ovim rolicama... mozda je zuti centralni pretvrd za serialu pa zato idu takve rolice..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju