Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x2 by zvonkec_92 ( . )( . )
Grale:
To je simptom preteških rolica...
Ako stavljaš tvrđi centralni, moraš nešto teže rolice stavit nego na mekšem...
Sad kolko je žuti pretvrd na minareliju, neznam, meni na serijskom ditechu nije bil ekstra tvrd :dontknow:
kkihalic:
a jel ga komplicirate xD , za probu skini 3 role i bok :icon_biggrin:
zemo323:
zvonkec, imam isti problem kao i ti.. Ja bi na peugeotu trebao imati 6,7gr rolice, ali sa tim rolicama se dere da bog sacuva. jedva 65 ide.. a sa 8gr navuce 80-85 ali kad dodje u krajnu okretaji dosta padnu (taman bude ugodno za uho aki idem malo dalje :toothy11: ) i kad pustim i dodam gas kao da mu to nekako tesko pada..
mozda ti je najbolje uzet stelajuce rolice i isprobavat gramaze
Reponja:
--- Citat: Grale - 12 Veljača, 2013, 16:46:12 ---...I ne postoje rolice za ubrdo, za nizbrdo, za v gorice, za u kurveraj, za na poso itd :icon_biggrin:
...
--- Kraj citata ---
Kako ne postoje? Kad mi skuter zavrišti, ima da i vegetarijanke traže komad mesa!
;D
zvonkec_92:
sad sam bas raskopo prenos na drugom rallyu, serijski variomat, 4.2g rolice, neki malossi remen, serijsko kvacilo i zvono, ko novo, jos nije ni sjelo kak spada, zuti federi na kvacilu, bijeli centralni i sve to sa ZXom. a ja kad sam imo bijeli centralni nije bilo neke razlike, svejedno su mu trebale ove teske rolice.. :? ko tu koga na kraju?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju