Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x2 by zvonkec_92 ( . )( . )
Tomi_ZG:
Znam ja zakaj se njemu neda dirat karb,treba ti tri gladne godine da dođeš do njega :toothy11:
zvonkec_92:
--- Citat: Tomi_ZG - 12 Veljača, 2013, 00:08:16 ---Znam ja zakaj se njemu neda dirat karb,treba ti tri gladne godine da dođeš do njega :toothy11:
--- Kraj citata ---
upravo to, da bi kadu izvadio moram skinut ove bočne plastike, a da bi njih skinuo treba skinut onaj iza rukohvat, napred moram izvadit akumulatori komplet tu plastiku izvadit.. ma g#vn% za raskapat.. jbt da na secti neš krepa rađe bi ga gurno u grabu neg šerafio.. to jedino mrzim na tim glupavim talijanskim skuterima, na kinezu do mašine dođem za 30 sekundi..
Grale:
Lol, pa nemreš imat serijske rolice na zx-u(ili rr-u kaj već je)...
Od nule ide ok, al naravno da ima rupu dok pustiš pa daš gas...
Ne prevrtava se ni s 5,8 sigurno, nego se dere vjerojatno,a ti nisi naučen na dernjavu kod batina pa misliš da prevrtava...
Evo rekli su ti kolko grama bi trebal ciljat na minareliju, pa tak probaj.
zvonkec_92:
--- Citat: Grale - 12 Veljača, 2013, 00:32:16 ---Lol, pa nemreš imat serijske rolice na zx-u(ili rr-u kaj već je)...
Od nule ide ok, al naravno da ima rupu dok pustiš pa daš gas...
Ne prevrtava se ni s 5,8 sigurno, nego se dere vjerojatno,a ti nisi naučen na dernjavu kod batina pa misliš da prevrtava...
Evo rekli su ti kolko grama bi trebal ciljat na minareliju, pa tak probaj.
--- Kraj citata ---
jeba ga ti grale valjda znam jel prevrtava il ne, od početka moje ulice do kraja sa 6.5 rolama navučem 58 po vuri ( ulica ima 90 metara ) sa 5.5 rolama nemre ni do 40 doč jer se dere bezveze u prazno..nebi đabe metal ove da nejde s njima najbolje, a isto to na puštanje i dodavanje gasa se dešava i sa 5.8 rolicama :/ + kaj prevrtava
Grale:
Pa normalno kad su i 5,8 preteške...
Jbg kaj da ti velim, buš skužil sam kasnije...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju