Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x2 by zvonkec_92 ( . )( . )

<< < (11/29) > >>

Brnelic:
Ja imam ovo Einhell-ovo:
Neznam koliko je koštalo.

igor.sb:

--- Citat: zvonkec_92 - 11 Veljača, 2013, 13:15:57 ---a tu su negdje, podjednaki su, ma bitno da ona ide bolje od nakitane male batine  :D 

nego jos me nekaj oko prenosa zeza a neznam kaj.. kad krenem sa semafora full gas ljepo se razvrti i ide a kad pustim gas i ocu ponovo ubrzat nece odma dic okretaje.. u cemu je problem. rolice, federi il kaj.. frga nije sigurno. nekaj je oko prenosa

--- Kraj citata ---

u vecini slucajeva 3 uzroka
teske role
mekan centralni
nespostelan karb, ako mozes za pocetak digni iglu za jedan zub pa vidi, ako treba i za dva, onda se baci na prijenos  :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Jesam ti reko da su rolice preteške,neznam kak možeš vozit RR-a na 6.5g, meni mina serijala s tom gramažom nije išla.
Veliš da ti prevrtava s lakšima,prvo makni taj polu truli remen i metni novi pa štelaj.

zvonkec_92:

--- Citat: Tomi_ZG - 11 Veljača, 2013, 23:50:45 ---Jesam ti reko da su rolice preteške,neznam kak možeš vozit RR-a na 6.5g, meni mina serijala s tom gramažom nije išla.
Veliš da ti prevrtava s lakšima,prvo makni taj polu truli remen i metni novi pa štelaj.

--- Kraj citata ---
istina, more i do remena bit.. a jbg jednostavno ispod 6g sve samo se dere i nejde nikak, neg kad popustim gas onda počne jebeno vuč, dam opet gas do kraja samo prevrtava.. pa sam metnul 6.5g i sa njima je sad ok, ali ovo me malo zeza, frga sumnjam da je.. na mjestu mu moreš davat kas kak očeš i nikad se nebu zagutil il nekaj.. a i karb je nov jbt cijeli skuter ima 1600km, u karbu sve nove dizne, jedino ostaje nekaj oko prenosa

igor.sb:
džabe meni pisat, ne govorim ti bzvz, za dic iglu i probat nist te ne kosta

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju