Tehnički kutak > Tuning skutera

Hlađenje

<< < (2/3) > >>

dhorvat:

--- Citat: OvErLoAd - 28 Lipanj, 2008, 16:06:13 ---
--- Citat: neer - 28 Lipanj, 2008, 16:01:10 ---
ja kao potpisani pilot i pijandura ovog foruma sam tvrdio da je SUPER BOSNA predobra svjecica goni tu svijecicu u pm stavi neku ngk toplinske vrijednosti 4 ako je serijala.nevjerujem da je do dihtunga glave onda bi se decko potuzio i na gubljenje na performasama.jel gubi na performansama ili ide normalno

--- Kraj citata ---

Toplinske vrijednosti 4? Pa da spali klip? Da li si ti zdrav?

Ide BR8HS ukoliko je serijski cilindar gore

2 seba: nesmije nipošto gubit vodu, probaj skužit gdje je gubi, jel pumpa vode, neko crijevo? ako nije ništa od toga onda brtva na glavi motora.

--- Kraj citata ---

Dobro ti čovek kaže. Pogledaj crijeva dal su gdje zbušena, gledaj dal je mokro di, gledaj dal možda ispod mašine curi voda kad ga ostaviš da stoji posle vožnje.

Meni je kapalo ispod magneta dolje i skužil sam da su ležajevi i semering vodene pumpe bili u banani. Zamijenil i sve 5 dalje.

Ak nije ni jedno ni drugo ostaju ti jedino dihtunzi glave cilindra, a s tim se NEMOJ zajebavat jer ti voda može sjebat klip i sve ostalo, štete za popizdit, a dihtunzi su ti 40 kn!

charnel:

--- Citat: OvErLoAd - 28 Lipanj, 2008, 16:06:13 ---
--- Citat: neer - 28 Lipanj, 2008, 16:01:10 ---
ja kao potpisani pilot i pijandura ovog foruma sam tvrdio da je SUPER BOSNA predobra svjecica goni tu svijecicu u pm stavi neku ngk toplinske vrijednosti 4 ako je serijala.nevjerujem da je do dihtunga glave onda bi se decko potuzio i na gubljenje na performasama.jel gubi na performansama ili ide normalno

--- Kraj citata ---

Toplinske vrijednosti 4? Pa da spali klip? Da li si ti zdrav?

Ide BR8HS ukoliko je serijski cilindar gore

--- Kraj citata ---

ma pijan je  :drunken_smilie: :drunken_smilie:
 :laughing7:

igor.sb:
ako je osla brtva tesko ce paliti, bijeli dim, i cuje se pritisak u posudici za vodu   :angry7: :angry7:

SlowRider:

--- Citat: igor.sb - 28 Lipanj, 2008, 16:22:01 --- i cuje se pritisak u posudici za vodu   :angry7: :angry7:

--- Kraj citata ---

baca kompresiju u rashladni sustav, cuo sam da zbog toga moze propisati kiler...

igor.sb:

--- Citat: SlowRider - 28 Lipanj, 2008, 16:42:23 ---
--- Citat: igor.sb - 28 Lipanj, 2008, 16:22:01 --- i cuje se pritisak u posudici za vodu   :angry7: :angry7:

--- Kraj citata ---

baca kompresiju u rashladni sustav, cuo sam da zbog toga moze propisati kiler...

--- Kraj citata ---

da
meni nije ali je puklo crijevo od kilera sto ide iz glave hahahahahaha  :angry7: :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju