Tehnički kutak > Tuning skutera

Hlađenje

<< < (3/3)

seba:

--- Citat: neer - 28 Lipanj, 2008, 16:01:10 ---
--- Citat: seba - 28 Lipanj, 2008, 15:29:35 --- imam mali problem kod hladenja,temperatura mi se brzo digne i to skoro do crvenog kad vozim duže vrijeme punim gasom,a kad vozim normalno na pol mi je i primjetio sam da mi brzo troši vodu tj. napravim nekih 20-30km a potroši mi 1dl vode. sad ne znam jel to tako mora pošto je jako vruće ovih dana ili je svjećica možda preslaba(super bosna)? inače skuter je sr 50 minarelli,zx,multivari i fly drugo sve serijala

--- Kraj citata ---
ja kao potpisani pilot i pijandura ovog foruma sam tvrdio da je SUPER BOSNA predobra svjecica goni tu svijecicu u pm stavi neku ngk toplinske vrijednosti 4 ako je serijala.nevjerujem da je do dihtunga glave onda bi se decko potuzio i na gubljenje na performasama.jel gubi na performansama ili ide normalno

--- Kraj citata ---

na performansama ništa ne gubi,vise vodu ne trosi,napravio sam nekih 100km i nije nista vode potrosio mislim ipak da je stvar u svjecici. kolko dođe ta nkg 8 ili 9 kod nas?

OvErLoAd:

--- Citat: seba - 29 Lipanj, 2008, 10:15:21 --- kolko dođe ta nkg 8 ili 9 kod nas?

--- Kraj citata ---

25 kuna

Drnda:

--- Citat: OvErLoAd - 29 Lipanj, 2008, 11:54:11 ---
--- Citat: seba - 29 Lipanj, 2008, 10:15:21 --- kolko dođe ta nkg 8 ili 9 kod nas?

--- Kraj citata ---

25 kuna

--- Kraj citata ---
a u metkovicu gdje je ima najblize od mene je 35 kn :angry9: :angry9: :angry9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju