Tehnički kutak > Tuning skutera

Hlađenje

(1/3) > >>

seba:
 imam mali problem kod hladenja,temperatura mi se brzo digne i to skoro do crvenog kad vozim duže vrijeme punim gasom,a kad vozim normalno na pol mi je i primjetio sam da mi brzo troši vodu tj. napravim nekih 20-30km a potroši mi 1dl vode. sad ne znam jel to tako mora pošto je jako vruće ovih dana ili je svjećica možda preslaba(super bosna)? inače skuter je sr 50 minarelli,zx,multivari i fly drugo sve serijala

dhorvat:

--- Citat: seba - 28 Lipanj, 2008, 15:29:35 --- imam mali problem kod hladenja,temperatura mi se brzo digne i to skoro do crvenog kad vozim duže vrijeme punim gasom,a kad vozim normalno na pol mi je i primjetio sam da mi brzo troši vodu tj. napravim nekih 20-30km a potroši mi 1dl vode. sad ne znam jel to tako mora pošto je jako vruće ovih dana ili je svjećica možda preslaba(super bosna)? inače skuter je sr 50 minarelli,zx,multivari i fly drugo sve serijala

--- Kraj citata ---

Meni tu nekaj smrdi na dihtunge glave. Kad je zadnji put otvarana mašina i kolko imaš km?

neer:

--- Citat: seba - 28 Lipanj, 2008, 15:29:35 --- imam mali problem kod hladenja,temperatura mi se brzo digne i to skoro do crvenog kad vozim duže vrijeme punim gasom,a kad vozim normalno na pol mi je i primjetio sam da mi brzo troši vodu tj. napravim nekih 20-30km a potroši mi 1dl vode. sad ne znam jel to tako mora pošto je jako vruće ovih dana ili je svjećica možda preslaba(super bosna)? inače skuter je sr 50 minarelli,zx,multivari i fly drugo sve serijala

--- Kraj citata ---
ja kao potpisani pilot i pijandura ovog foruma sam tvrdio da je SUPER BOSNA predobra svjecica goni tu svijecicu u pm stavi neku ngk toplinske vrijednosti 4 ako je serijala.nevjerujem da je do dihtunga glave onda bi se decko potuzio i na gubljenje na performasama.jel gubi na performansama ili ide normalno

SlowRider:
Super bosna na skuteru  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Pa tomos bolje radi sa ngk nego sa bosnom. 6kn dodje ta svijecica..

OvErLoAd:

--- Citat: neer - 28 Lipanj, 2008, 16:01:10 ---
ja kao potpisani pilot i pijandura ovog foruma sam tvrdio da je SUPER BOSNA predobra svjecica goni tu svijecicu u pm stavi neku ngk toplinske vrijednosti 4 ako je serijala.nevjerujem da je do dihtunga glave onda bi se decko potuzio i na gubljenje na performasama.jel gubi na performansama ili ide normalno

--- Kraj citata ---

Toplinske vrijednosti 4? Pa da spali klip? Da li si ti zdrav?

Ide BR8HS ukoliko je serijski cilindar gore

2 seba: nesmije nipošto gubit vodu, probaj skužit gdje je gubi, jel pumpa vode, neko crijevo? ako nije ništa od toga onda brtva na glavi motora.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju