I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
Pa sta da radim ?
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
Problem je u cd playeru. Neki jednostavno ne čitaju pržene cd-e odnosno neke vrste medija,tu mislim na proizvođače diskova,događa se najčešće kod uređaja starije proizvodnje
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
znam da nije odgovor na ovo pitanje,al naj idealnije rijesenje,a usput i najeftinije kad vidim kolko si vec cda pokupovao,kupis za 60 kn onaj fm transmiter,ustekas u upaljac ,i prek usba slusas sta te volja i bez brige si,cd ti bude na starom radiu i preskakal,i malo pjesmi stane na njega itd itd...
Taj fm transmiter zeza dosta,zbog signala a i losa kvaliteta,danas sam kupio traxdata zuti cd ,i isti slucaj izbaci samo "cd error" a kodakov cd prima,nema mi druge nego sutra u gradu naci negdje kodakove cd-ove