Pozdrav svim forumasima, imam serijiski scoot Peugeot Jet C-tech, i htio bih ga malo ubrzati.
Procitao sam ovaj post, pa me nesto zanima:
Auspuh- leovinci zx, leovinci rr, arrow performer, gianelli sport pro 6, yasuni Z.
Variomat- malossi multivar, top performances.
Kuplung- samo stavi npr. Polini ili malossi federe srednje tvrdoče (serijski motori imaju jako puno premekane federe na kuplungu).
Karburator- može ostati serijski jer sa većim se neće dobiti jako puno. Ali ako postoji potreba stavi dellorto 17.5. Nema smisla veći stavljati ako nećeš kit stavit jednog dana.
Remen- orginal ili top performances
Radilica- serijska
Dakle, koji od ovih gore navedenih auspuha, a da mi pase na scoot, da nema puno prerade (sorry, ja sam noob, mislim da svaki scoot ima drukciji konektor za ispuh, ispravite me ako grijesim), kolika cijena, i di ima za kupit, ako netko od clanova ima za prodati koji polovni, a da cu ga ja sebi moci staviti, rado bih ga kupio...
Onda, pitanje broj 2. variomat?? Sta je to tocno? Nikako da skuzim... Isto tako, koliko para gdje za kupiti... ( i dali ga prepoucujete?)
Karburator... Nemam pojma koji je, znam da je original, frend mi je reko da moze ostat.
Zatim kuplung... Koji je najbolje za stavit, omjer cijene i kvalitete? Unaprijed hvala svima, meni tutkumu objansit nesto...