Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot Jet C-tech tuning savjeti...
Mr J:
--- Citat: crogenie - 21 Studeni, 2006, 22:19:01 ---Samo jos da dodam da sam scoot kupio u AVE motoshopu. :)
--- Kraj citata ---
pa kod njih bi trebao imati i dijelova, napisao sam ti da pogledas kod njih...
Inace tu i jesmo da udijelimo savjet i medjusobno razmjenjujemo iskustva i znanje... :icon_thumright:
crogenie:
--- Citat: Mr J - 21 Studeni, 2006, 22:25:39 ---pa kod njih bi trebao imati i dijelova, napisao sam ti da pogledas kod njih...
--- Kraj citata ---
Zato sam i napomenuo... :)
Ej, Mr J, sta mislis, zasto se scoot gusi kad se ugrije na 60-ak stupnjeva? Do cega je?
Unaprijed hvala, sorry sta sam dosadan, svaki noob je takav. :)
Mr J:
--- Citat: crogenie - 21 Studeni, 2006, 22:42:22 ---
--- Citat: Mr J - 21 Studeni, 2006, 22:25:39 ---pa kod njih bi trebao imati i dijelova, napisao sam ti da pogledas kod njih...
--- Kraj citata ---
Ej, Mr J, sta mislis, zasto se scoot gusi kad se ugrije na 60-ak stupnjeva? Do cega je?
--- Kraj citata ---
Neznam, bude ti sugi odgovorio ili netko tko bi imao vise informacija o tome...
(obicno slabije ide kada se prijenos ugrije, pa zato neki, ukljucujuci i mene buse rupe na deklu)
180power:
--- Citat: crogenie - 21 Studeni, 2006, 22:42:22 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
jel dok je pod čokom radi normalno a kad se čok isključi se guši? tj dok je skroz hladan da je dobro, a poslije se guši?
crogenie:
Cini mi se da se chok iskljuci, nakon 30-ak sekundi ako je scoot hladan... Tako da sumnjam da je do choka. Ali, jako se gusi, dok krece, a kad krene, onda ide normalno... (ljudi mi ponekad trube na semaforu... uzas...) :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju