Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Ivan SP - 09 Srpanj, 2008, 00:01:57evo ovako za ekipu da se ja ne natežem sa vama previše SMRADOVI PURGERSKIPRVO g#vn#DI FORUM VAM JE SMEĆE,ZATIM ŠUPCI STE,SMRDITE,DEBILČNINE STE;UGRAĐUJETE pi*daRIJE NA SKUTER JER IMATE MALOGA PIŠU PA VAM TREBA POJAVA JER DRUGAČIJE NEMOŽETE NAĆ CURU,IDIOTI PEDERSKI TAPECIRATE SICEVE U BILO ŠUPČINE..GLUMITE FRAJERE A NE DA NISTE NEGO MI JE PRDAC JAČI ŠARMER OD VAS...I DA ZAVRŠIM POZDRAV IZ SPLITA IDITE U( pi*+u MATERINU SMRADOVImolim administratore da mi nedaju ban,ja iskreno želim ostati ovdje ev taman završio CSI pa da se i ja uključim, moro sam ovo još jednom dić
evo ovako za ekipu da se ja ne natežem sa vama previše SMRADOVI PURGERSKIPRVO g#vn#DI FORUM VAM JE SMEĆE,ZATIM ŠUPCI STE,SMRDITE,DEBILČNINE STE;UGRAĐUJETE pi*daRIJE NA SKUTER JER IMATE MALOGA PIŠU PA VAM TREBA POJAVA JER DRUGAČIJE NEMOŽETE NAĆ CURU,IDIOTI PEDERSKI TAPECIRATE SICEVE U BILO ŠUPČINE..GLUMITE FRAJERE A NE DA NISTE NEGO MI JE PRDAC JAČI ŠARMER OD VAS...I DA ZAVRŠIM POZDRAV IZ SPLITA IDITE U( pi*+u MATERINU SMRADOVImolim administratore da mi nedaju ban,ja iskreno želim ostati ovdje
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
sta gotova svađa?
još nie ban dobio
cek cek evo taman dođoh pa reko idem malo debiliće pročitati DAJTE MI BAN BANIRAM VAM MOZGOVE MULCI IDIOTSKI
o jade ŠUGAVI...
tog dečka cu nać u splitu pa cu ga ja pitat za trake jaebale ga trake
ma sta oni znaju sta je lipo,....BOJA BILA BOJA JE BO JAAAAAAAAAA BILA BOJAAAAAAAAAA JE NAJJJJ JAČA NA SVITUUUUUUUUUUUUUU I NIKO MI NEMOŽE REĆ DA NIJE TAKO