Hvala prijatelju!Ali ipak mi malo vise savjeta treba kako sta sta ponjeti za rezervno kada pauze praviti,volio bi da m isve napisete o tome!
nema tu sta,ja sa svojim najdalje isao 130 km u jednom smjeru(isto dok je bio 125 ccm) i jos nazad 130 km sve u jednom dan,i jos je taj dan bilo brat bratu 35 stupnjeva jer se sjecam da sam ispario skoro i skuter nije ni zucno al dobro ipak je to piaggio
ugl kad smo isli prema tamo,stali smo samo jednom i to svega na 2 minute jer smo kasnili...
ja nisam nista nosio sa sobom osim para i napunjenog mobitela,treba vjerovati makini i ne zamisljati da ce se kvar dogoditi...
pošto ce biti vruce,ponesi jedino vode,da ti slučajno ne crkne negdje skuter u pripzdini po ljeti a ti nemas vode...i mozes si jedino ponijeti onaj sprej sto napumpa gumu ako se probusi i ta pjena ne dozvoljava da guma ispusti i mos slobodno nastaviti voziti(ja to obično nosim kad idem negdje dalje jer je jako dobra stvar)
a za ostalo kao sto sam rekao nema pomoci,neka ti se i najmanje sranje dogodi i mos se slikat,zato redovan servis i teraj