Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Prvo putovanje na more sa skuterom.

<< < (7/8) > >>

ApriliaIT:
Moze,samo zovnite kad budete blizu pa da vas odvedem (:
Da kazem gazdi da stavi svjeze cevape!! :glasses9:

X-Spirit:
od 2010. s vxr.om stalna ruta mi je Slav.Brod - Split (otprilike 600km), jedino prosle godine nisam isao s njim, neg sam kombijem dovezao, i nikad nikakvih problema sto se tice mehanike, s tim da je stajano samo kad je trebalo tociti, prije puta prekontrolirat skuter i nema brige

Mad Dog 34:
Ma samo sjedneš ,upališ pilu i kreneš...pa di te gume dovezu...... tako nastaju avanture!

kurbla001:

--- Citat: Mad Dog 34 - 16 Veljača, 2013, 10:41:18 ---Ma samo sjedneš ,upališ pilu i kreneš...pa di te gume dovezu...... tako nastaju avanture!

--- Kraj citata ---

POTPIS !!!!

duka:
moj najduzi put je bio vukovar-virovitica prosle godine za scooterhappening, oko 180km u jednom smjeru, sve skupa je bilo 400km taj dan s voznjom tamo-vamo. masina je bila slozena 3 dana prije nakon nekoliko vecih kvarova pa me je bilo poprilicno strah, ali srecom niti jedan jedini problem iako nisam imao nimalo povjerenja u tu masinu. pogotovo sto je to bila kineska 150ccm s varenim nosacima na 50ccm ramu (baotian 9ka). sezonu prije sam se redovno vozio vukovar-novi sad (110km) i nikad problema, osim otpustenog auspuha. i jednom prilikom na putu za orahovicu mi je usred niceg pukla guma pa sam naucio da je pametno nosit pjenu za krpanje cim ides di neznas nikoga, a pogotovo vikendom.
ove godine je plan motorijada u livnu, pa more i nazad, vidit cemo kako ce to ispast, a tebi sretno s tvojim putovanjem :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju