Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Prvo putovanje na more sa skuterom.

(1/8) > >>

ApriliaIT:
Pozz ljudi evo moram se i ja pohvaliti na dobitku aprilije leonarda poslje voznje kineza oko 10 hiljada kilometara.Imam 17godina i sada sam krenuo da polazem za vozacku do 125ccm.Nego da predjem na stvar prije kada sam imao kineza lifana s-ray 50cc isao sam sa njim iz Sarajeva do konjica i nazad bez problema!Uvjek sam vise furao putovanje na skuteru,normalnu voznju nego neko divljanje i dokazivanje po gradu.Sada imam apriliu leonardo 125 i siguran sam sto posto da ona moze izdrzat put oko 290km  bez problema i nazad uz odmor od par dana..Tamo bi ostao na vikendici sa roditeljima par dana jer ce oni prije doc i rikverc opet  Sarajevo.Sta trebam ponijeti od opreme za put i sta mi savjetujete na sta da obratim paznju u toku te avanture koja ce se desiti u junu kada zavrsi skola!Pozdrav :hello:

Grale:
Ponesi rezervni fazni lanac :toothy12:
Zaj.. se...
Napravi servis na skuteru i nemaš problema, nije to neka velika kilometraža :icon_thumright:

ApriliaIT:
Usput da kazem da redovno odrzavam skuter znaci svakih dvije hiljade promjenim ulje sipam repsol 4t full sintetic,promjenim filter ulja i filter zraka!A druze znas kakvi su roditelji oni misle jos da imam 8 godina...
Valjda nije opterecenje skuteru sa 125cc ova kilometraza.Pozz i usput izvinjavam se ako sam na pogresnom mjestu otvorio temu!
Saljite savjeta jos!!!

[R]UNNE[R]:
.

ApriliaIT:
Hvala prijatelju!Ali ipak mi malo vise savjeta treba kako sta sta ponjeti za rezervno kada pauze praviti,volio bi da m isve napisete o tome! :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju