Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Prvo putovanje na more sa skuterom.

<< < (5/8) > >>

ApriliaIT:
Ja sam isao od sarajeva do konjica i nazad  sa lifanom 50cc nikakvog problema!Prije nego sam uzeo leonarda.

ropee:
Ako je skuter ok , na njega ne trebaš puno gledati , pjena za gume, vodu za sebe i za doljevanje ukoliko bude potrebno , svjećica ,obavezno i ključ za svjećicu , ako je remen star , novi uvijek sa sobom ( a i nije skup , ja uvijek imam jedan u rezervi) osnovni set alata i to je to .
A za sebe , ako je toplo i kreneš u kratkim rukavima , onda u kofer ubaci jaknu + duge hlače ( ja furam trenerku ) bubrežnjak uvijek nositi ( inače ti neće bit prvi dan uživancije) , rukavice (trebale ili ne ) , ostalo (ručnik , kupaće - za usput negdje bućnut , odmoriti se  )  .
Odmor čim vidiš da si rastresen , prijedlog najviše sat vremena vozi

Marko8:
Napraviš redoviti servis, natočiš gorivo i voziš, nema njemu šta biti, može biti jedino tebi da si umoran ili da ti otpadnu leđa, ja planiram turu od 3500 km za ljeto sa skuterom od 50ccm i ne sekiram se ni malo, a nositi ću rezervnu svijećicu i pjenu za gumu  :icon_biggrin:

ApriliaIT:
Ljudi cijenim vase odgovore puno mi znace! :) Uzecu u obzir sve sto ste mi rekli!
 :icon_thumright:

kurbla001:

--- Citat: Marko8 - 04 Veljača, 2013, 21:59:11 ---Napraviš redoviti servis, natočiš gorivo i voziš, nema njemu šta biti, može biti jedino tebi da si umoran ili da ti otpadnu leđa, ja planiram turu od 3500 km za ljeto sa skuterom od 50ccm i ne sekiram se ni malo, a nositi ću rezervnu svijećicu i pjenu za gumu  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
gdje se planira ako nije tajna.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju