Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: EVO TV ili DVB-T2  (Posjeta: 3516 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline balicdim

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • master of transakšn
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: KTM
  • Moja Kaciga: Nolan N43Air
  • MojSpuh: naTURal
EVO TV ili DVB-T2
« : 01 Veljača, 2013, 11:41:44 »
zanima me dal neko ima i ako da kakvo je iskustvo

naime, gledam da treba DVB-T2 prijemnik da bi se mogao hvatat signal, oni nude neki STRONG SRT 8526 koji je posebno rađen za hrvatsko tržište, tj. najvjerovatnije ima neki usb-karticu-čip sa kojim hvata tvoje "izabrane" programe
koliko sam čitao na ostalim forumima hvata i dosadašnje dvb-t "free-on-the-air" programe

e sad, što ako ja imam (a nemam) TV koji već ima ugrađen u sebi DVB-T2 prijemnik?

da li će radit dvb-t2 programi ako nisam "pretplatnik bez ugovora" na uređaju sa ebay-a (cijena oko 280kn)?

čuo sam da nakon raskida/gašenja pošta "poklanja" jedan program tj. ostavlja na stalno korisniku?

detaljnijih informacija nisam dobio putem telefona, pa ako ima koji djelatnik žute državne firme pod pseudonimom molio bih da da neke informacije "ispod šanka"

Offline vktr

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: EVO TV ili DVB-T2
« Odgovori #1 : 02 Veljača, 2013, 13:19:54 »
zanima me dal neko ima i ako da kakvo je iskustvo

naime, gledam da treba DVB-T2 prijemnik da bi se mogao hvatat signal, oni nude neki STRONG SRT 8526 koji je posebno rađen za hrvatsko tržište, tj. najvjerovatnije ima neki usb-karticu-čip sa kojim hvata tvoje "izabrane" programe
koliko sam čitao na ostalim forumima hvata i dosadašnje dvb-t "free-on-the-air" programe

e sad, što ako ja imam (a nemam) TV koji već ima ugrađen u sebi DVB-T2 prijemnik?

da li će radit dvb-t2 programi ako nisam "pretplatnik bez ugovora" na uređaju sa ebay-a (cijena oko 280kn)?

čuo sam da nakon raskida/gašenja pošta "poklanja" jedan program tj. ostavlja na stalno korisniku?

detaljnijih informacija nisam dobio putem telefona, pa ako ima koji djelatnik žute državne firme pod pseudonimom molio bih da da neke informacije "ispod šanka"
prvo si pogledaj kakve programe dobivaš i za koje pare pa razmisli još jednom ima li ti opće smisla se zamarat s tim  :toothy11:

Offline balicdim

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • master of transakšn
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: KTM
  • Moja Kaciga: Nolan N43Air
  • MojSpuh: naTURal
Odg: EVO TV ili DVB-T2
« Odgovori #2 : 02 Veljača, 2013, 14:25:59 »
u svakom slučaju mi je bolje od maxtv-a, optime i ostalih koji mi nisu dostupni kud zbog mreže koju koristim kud zbog "podstanarstva"
a i imam kindera koji će uskoro postat ovisnik o crtićima

+ ovoga je to što ga mogu prenosit gdje hoću