Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 11 Gostiju pregledava ovu temu.
danas sam kupio mc29 a imo sam mc16 jedino zanimljivo u mc16 je bilo to što sam po ''stazi''di su se vozile utrke u Novoj Rači ja vozio drift al doslovno! Žao mi je što nisam snimio... A sad cemo vidjet kak ce Sporty drzat
evo gume namontirane i malo isprobane, nisam još uletavao u zavoje dok se ne skine zaštitni sloj, zasad mogu reci ovo:gume imaju dobar oblik, ulazeći u zavoj puno se lakše naginjati tj. motor doslovno sam pada u zavoj, napravio sam nekih km i zadnja guma je već bila dosta zagrijana, a prednja se počela grijati što je i logično kad je iza veče opterečenje, znači dosta se brzo zagrijavaju a sad još ćemo vidjeti kamo sve to vodi
aha... Mislio sam da ces do SLO jer si to nesto spominjao, a tamo ti tih Pirelli guma trenutno nema - barem ne kod Furlana i Lasica gdje svi kupuju
Promijenio sam 2 prednje i cca 5 zadnjih. Znaci, bio sam zadovoljan.Na kisi nisam nikad vozio, a na suhom je bila vrlo dobra. Malo je tupljeg profila pa je stabilnija na pravcu, ali lijenija kod prebacivanja u zavojima, al obzirom da je to ipak bio skuter, nije bio problem brzo prebacit skut u zavoju
jel znas mozda gdje u ZG ima tih guma za kupit?
Pirelli EVO?
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
guma koja izdrzi 15 t km je losa guma btw...zadnja metzeler nakon 8 je onak za zapalit i baciti, vidi se da su nekad ripne bile, jedina mana sto se lako probije
ovako kupia sam gileru runner vx i od stajanja su mu ispucale gume,pa mi recite koju su gume dobre da to odma promjenim