Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
a sta bi im bilo, od jedne zime nista ili zanemarivo
Jel imao netko Michelin Power Pure SC na maxi scooteru? Zanima me jer bi ih uzeo za Sportcity 200 ccm.
ja isto sljedeca ide michelin power pure sciako samo na zadnju jer prednja je jos dobra koliko toliko s obzirom na recesiju
Citat: luka ns - 06 Siječanj, 2013, 18:27:56ja isto sljedeca ide michelin power pure sciako samo na zadnju jer prednja je jos dobra koliko toliko s obzirom na recesiju jabi ti preporučija da minjas komplet jer power pure ima ostriji profil i napočetku će ti se činiti da same padaju u zavoj ali kad se naviknes svatis kako su dobre...na otvorenoj cesti di je asfalt malo grublji su odlične dok na glatkome znaju popustiti ali bas se ostjeti kako popustaju (nema naglog gubljenja gripa)ps. jesu to pojeftinile gume za colazu od novog runnera? ja sam platio set 800 kn
da imam
Citat: Jurich - 06 Siječanj, 2013, 22:30:42da imamjel imas mozda koju sliku da vidim kako te gume izgledaju namontirane na runner?
Citat: pralas - 06 Siječanj, 2013, 22:31:50Citat: Jurich - 06 Siječanj, 2013, 22:30:42da imamjel imas mozda koju sliku da vidim kako te gume izgledaju namontirane na runner? da sad ne kopam po kompu potrazi u temi u garazi
Za 50-tku je skoro svaka dobra...Citat: Lugburz - 20 Prosinac, 2012, 08:58:55evo ja cu samo rec da me ml50 razocarala iskreno,par puta me na suhom neugodno iznenadila sta npr. sa savom nisan ima slucaj tako da mislim da je ovo prva i zadnja ml50 kod mene -.- A na kiši je isto bila bolja sava?
evo ja cu samo rec da me ml50 razocarala iskreno,par puta me na suhom neugodno iznenadila sta npr. sa savom nisan ima slucaj tako da mislim da je ovo prva i zadnja ml50 kod mene -.-
Ako si zapeo za Dunlop imaš D 207 Runscoot koja je pristojna guma projektirana za prednju i za zadnju osovinu.
Citat: daRio - 20 Prosinac, 2012, 12:09:58Ako si zapeo za Dunlop imaš D 207 Runscoot koja je pristojna guma projektirana za prednju i za zadnju osovinu.d207 je smece,stavila je sestra na runner nazad i nakon godinu dana je guma bila tako ispucala da bi covik reka da je bar 10 godina stara