Cijene su ti otisle gore, skuter gume kostaju kao za motor.
Bacio sam malo oci na ponudu za tvoj skuter, pa to je tuga covjece. 1000kn dat za City Grip ili nesto manje za Dunlopa. Ako ces ih mijenjati sezonski, onda jos ajde
I vidio sam da imas Pirelli Angel u ponudi, ko fol nesto novo na trzistu, al ne bi ti preporucio cisto iz razloga sto ne bi, onako jer mislim da nisu najbolji izbor, jer misljenje je majka.
S obzirom da nikad od gore navedenog ne bih kupio sebi, isto tako ne bih niti preporucio nikome ove obicne, komercijalne gume.
Zato sam pogledao sto ima od zanimljive alternative
Za prednju osovinu imas jako dobar izbor (Heidenau K81, Heidenau K66, Heidenau K58, Bridgestone Battlax/Rain, Pirelli Diablo).
Medjutim za zadnju, nasao sam samo Heidenau K66, i tu imas srece jer je ta guma super.
Ako ces natuci do 10 000km u 2 godine, ja bih isao na Heidenau K66, nema se tu sta dalje polemizirati.
Gripcina, komfor, finoca, ugladjenost, odmah ce se osjetiti i to ce potrajati, za razliku od kremenko guma.
Na zalost, Heidenau trebas traziti vani, pa s dostavom dodje malo skuplja, prednja oko 74%u20AC, a zadnja oko 78%u20AC. Puno zajebancije, i jos kosta, al vrijedi. Kad se sjetim gdje sam sve isao po gume, al sve je to bolje nego postat padavicar, ne treba zanemariti finiji osjecaj u voznji i vecu sigurnost koja se osjeti od samog starta.
Eto, malo truda za uvazenog clana, sretno!