Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.
potvrđujem da me7 drži bolje od dunlop scootsmart.. bar meni.
Citat: 052pula - 26 Veljača, 2014, 00:01:34Citat: 3alfa3 - 25 Veljača, 2014, 23:16:38Citat: 052pula - 25 Veljača, 2014, 19:19:01Evo ekipa samo da javim, moglo bi biti korisno deckima/curama iz Pule. Na velom vrhu, iza benzinske mi je covjek zamjenio gumu za 20kn, naravno sam sam skinuo kotac (prednji) to je cas poslaPretpostavljam da nije mijenjao ventil i balansirao kotac?Nije balansirao,pitao sam ga treba li balansirati kaze da na skuterima nije potrebno. Ne slazem se s njim u potpunosti ali vidit cu kako ce se ponasati skuter. Mislis da je trebalo balansirati?na 50-ki sam jednom mjenjao gume i nisu bila balansirane,ali sve 5,bez problema...kada sam na novom vx-u stavio nove gume,lik mi nije htio balansirati jer se kao na skuterima to ne radi,ja rekao dobro,poučen iskustvom sa 50 ccm sam mislio da ce sve biti u redu...nakon sto sam montirao felge sa novim gumama na skuter i otisao se provozati,sve je treslo,stršano,skoro sam se razbio,nemos voziti...pa sam sve morao ponovno skidati,a na vx-u ima puno vise posla za skinuti felge nego na 50-tki,tako sam sam zamracio sto sve ponovno moram skidati...nakon toga sam odnio drugom liku da balansira i sve 5!
Citat: 3alfa3 - 25 Veljača, 2014, 23:16:38Citat: 052pula - 25 Veljača, 2014, 19:19:01Evo ekipa samo da javim, moglo bi biti korisno deckima/curama iz Pule. Na velom vrhu, iza benzinske mi je covjek zamjenio gumu za 20kn, naravno sam sam skinuo kotac (prednji) to je cas poslaPretpostavljam da nije mijenjao ventil i balansirao kotac?Nije balansirao,pitao sam ga treba li balansirati kaze da na skuterima nije potrebno. Ne slazem se s njim u potpunosti ali vidit cu kako ce se ponasati skuter. Mislis da je trebalo balansirati?
Citat: 052pula - 25 Veljača, 2014, 19:19:01Evo ekipa samo da javim, moglo bi biti korisno deckima/curama iz Pule. Na velom vrhu, iza benzinske mi je covjek zamjenio gumu za 20kn, naravno sam sam skinuo kotac (prednji) to je cas poslaPretpostavljam da nije mijenjao ventil i balansirao kotac?
Evo ekipa samo da javim, moglo bi biti korisno deckima/curama iz Pule. Na velom vrhu, iza benzinske mi je covjek zamjenio gumu za 20kn, naravno sam sam skinuo kotac (prednji) to je cas posla
ako si ikada opet kupim skuter gledat ću da si opet nabavim metzelerke
od prvog dana mi je ta guma odgovarala
a što je najbolje ja nikad nisam dočekao da postane plastična i tvrda! koliko god stara bila ona ima dobar grip!
sjećaš li se one gume koju sam od tebe kupio?ako da, ona je odvozila još pune 4 godine na aeroxu od frenda!
@Ivan46 - pitaj žolta, on je na runneru balansirao (prije ćeš žolta uhvatit na forumu nego pralasa, razlog znaš...)mislim da vulkal ima, nisam 100% siguran, ali mislim da sam vidio u radioni da imaju aparaturu
Citat: balicdim - 04 Travanj, 2014, 16:52:49@Ivan46 - pitaj žolta, on je na runneru balansirao (prije ćeš žolta uhvatit na forumu nego pralasa, razlog znaš...)mislim da vulkal ima, nisam 100% siguran, ali mislim da sam vidio u radioni da imaju aparaturuma brate reko je meni zolt,da ima u cepinu,ali neda mi se tamo nositi,di ti je taj vulkal,pa cu otici pitati,mislim nije to meni hitno,ali hocu da znam di ima.
metzeler me7 teen550 kuna obe!besplatna cityex dostava iz splita
Upravo gledam na motobox-ovoj stranici te metzelerke. Treba mi dimenzija 130/70-12 za yamahu majesty. Da uzmem ovu koja je ojacana (reinf) ili mi je i ova obicna dovoljna? Razlika u cijeni je svega par kuna. Sutra sam mislio naruciti gume, pa vas molim za savjet.