Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gume

<< < (41/899) > >>

DJ RUNNER RACE:
...kupi Sava Sporty...mokro ili suho, guma ne proklizava...

DJ RUNNER RACE:

--- Citat: hrcaca - 03 Lipanj, 2008, 21:48:55 ---ja sam imo isto te mc28 trajale su mi 2000 kilometara i svih 2000 km su bile odlične što se tiće držanja a moro sam mijenjat zadnju zato što sam ju spalio  :headbang: ;D a sad imam dunlop runscoot 207 i guma je zakon al se dosta brzo troši

--- Kraj citata ---

ja imam 4000 km na motoru koji je star 2 god...imam Sava i odlićno drže...nikad nisam zapalio gumu na skuteru...gume su za pohvalu...

devilldey:

--- Citat: hrcaca - 03 Lipanj, 2008, 21:48:55 ---ja sam imo isto te mc28 trajale su mi 2000 kilometara i svih 2000 km su bile odlične što se tiće držanja a moro sam mijenjat zadnju zato što sam ju spalio  :headbang: ;D a sad imam dunlop runscoot 207 i guma je zakon al se dosta brzo troši

--- Kraj citata ---
Po čemu se ti voziš? Po žaru  :icon_scratch: Ja imam 2200 km i gume su mi još ko nove :headbang:

DJ RUNNER RACE:
...ma Sava koje se dobiju uz Skuter su pre*ebene...evo ja imam 4000 km skoro 5000 i gume su mi ko nove...jedino kaj sam popušio negdje čavao u zadnju gumu...drugi dan otišo vulkanizeru i sve super...stvarno neznam kaj neki imaju protiv Sava-e

3alfa3:

--- Citat: DJ RUNNER RACE - 04 Lipanj, 2008, 20:58:08 ---...ja imam 4000 km skoro 5000 i gume su mi ko nove...

--- Kraj citata ---

Dokaz da su pretvrde. Nakon te kilometraze, barem zadnja guma bi morala biti vidljivo potrosena.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju