Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gume

<< < (40/899) > >>

ryder on the storm:

--- Citat: hrcaca - 03 Lipanj, 2008, 21:48:55 ---ja sam imo isto te mc28 trajale su mi 2000 kilometara i svih 2000 km su bile odlične što se tiće držanja a moro sam mijenjat zadnju zato što sam ju spalio  :headbang: ;D a sad imam dunlop runscoot 207 i guma je zakon al se dosta brzo troši

--- Kraj citata ---
to imam i ja, al nemoš uspoređivat savu i to, eventualno softy

ryder on the storm:

--- Citat: DJ RUNNER RACE - 03 Lipanj, 2008, 14:06:12 ---prićaj ti kaj oćeš...meni je sava pre*ebena...po kiši mi ne proklizava, a vozim se ko i po suhom...a to znaći da malo brža vožnja...kad bih kupovao nove gume opet bi kupio sava Sporty ili Bridgestone...

--- Kraj citata ---
jbg, želio sam i ja bridž,al nema za runnera novor :nono:

nesho_SR:
ja sam serijski dobio savu MC16, i nisam uopste zadovoljan sa njom bio, stavio sam onda pirelli evo22, ni ona nije nesto samo sto dosta dugo traje a dok se ne zagrije i ne drzi bas, a sad imam micheline pilot sport i mogu vam reci da sam odusevljen bas se slabo trosi a drze i nezagrijana i zagrijana extra...

baotian500:
ja eo sad iam oko 2tkm na svojoj savi mc26 capri,i mogu rec da je guma jos super,ali stvarno je premekana i prebrzo se trosi, a tko mi moze reci di ima za kupit tih guma u zg-u 80/80/14,mislim na neke druge,koje bi mi se manje trosile,a isto super drzale na cesti i sve to,jer nemogu nac nista osim ovih sava tih dimenzija

andre@26:
Može mi ko pomoć? :help: :help:
Koje gume mi predlažete da stavim na rannericu.

prednja 120/70x14
stražnja 140/60x13

Imam pireli gume original s motorom ali to je nošta od gume u svakom zavoju klize. :-X ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju