Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Gume
hac:
--- Citat: ---..ja imam 4000 km skoro 5000 i gume su mi ko nove...
--- Kraj citata ---
ne mogu vjerovat,de malo razmisli o ovome što si napisao
DJ RUNNER RACE:
...znam da vam malo ćudno zvući, ali kaj sam napisao istina je...stvarno guma je ko nova...ja se ne vozim puno...tak da i mora bit ko nova...ovu gumu koju imam nisam niti jednput zakurio niti radio išta slićno...prije mjesec dana sam usporedio gumu s jednim drugim motorom koji je tada bio star 3 dana...iste gume smo imali, i nema gotovo nikakve razlike...baš mi se ćudio taj lik s kojim sam usporedio gumu
MaLi_OdvALjivAc:
Nemoj sad da budes dvolican! Kazes ne vozis se mnogo, a reko si 4000-5000km si preso. Znaci to je to! Kad probas druge gume, reci ces da je sranje ta sto sad imas!! Michelin pilot, bridgestone battlax, i meltezer sto ima alfa su naj gume!
ryder on the storm:
--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 04 Lipanj, 2008, 21:54:35 ---Nemoj sad da budes dvolican! Kazes ne vozis se mnogo, a reko si 4000-5000km si preso. Znaci to je to! Kad probas druge gume, reci ces da je sranje ta sto sad imas!! Michelin pilot, bridgestone battlax, i meltezer sto ima alfa su naj gume!
--- Kraj citata ---
pa, naravno, ja sam ih imao, i znam da su smeće, to da se niš ne troše stoji,ja sam u nepune 2 godine napravio 11500, od toga nekih 7-8 sa savom, nisam je promjenio zbog istrošenosti, nego jer nije držo niš,skuter je šamarao(serijala sa rezom) ko munjen, kad sam htio, al kod naglih kočenja, obvezno je prednja proklizavala, slabo je držo zavoje,... sa dunlopom sam se preporodio, sa motorom uvjek dobješ loše gume(u pravilu diamonds ili maxxis)koje su tu negdje
andre@26:
Koje su po vašem mišljenu najbolji izbor za Rannera VX?
Meni je bitno samo da gume drže ko blesave za cestu da mogu ležati u zavojima(ne mislim ih paliti i te glupost), a novac nije problem lako cemo s njim :icon_thumright: .
???
Prednja
Michelin Pilot Sport SC
Michelin Gold Standard F
Bridgestone - Battlax TH01 F
Stražnja
Michelin Pilot Sport SC
Michelin Gold Standard R
Bridgeston - MOLAS ML50
Bridgestone - HOOP B02 PRO
Sava MC29 Sporty
HVALA :notworthy: na savijetima