Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Gume
ryder on the storm:
--- Citat: DJ RUNNER RACE - 29 Svibanj, 2008, 22:53:57 ---...ja imam na Runnerici Sava MC 28 DIAMOND S...i jako je dobra guma...samo neznam zašto neki kad kupuju Gileru Runner u dućanu, neki ju dobe sa Sava, a neki sa Pirelli gumama...i ja sam popušio ekser u gumi, ali sam otišao do vulkanizera i stavio mi je nekakav ćep i sad sve normalno funkcionira...
--- Kraj citata ---
jel čuješ ti sebe uopće, sava diamonds su dobre gume kao ša je pamela opatica, jbt, dobio sam ih i ja sa runnerom,ne drže kurca, mogo sam šamarat ko da je vxr sa savom, donlop drži puuuuuuuuuno bolje, nevjerojatno, uostalom sa savom wheelie ne moš napravit ili jedva malo,dok sa ovim bez beda
DJ RUNNER RACE:
prićaj ti kaj oćeš...meni je sava pre*ebena...po kiši mi ne proklizava, a vozim se ko i po suhom...a to znaći da malo brža vožnja...kad bih kupovao nove gume opet bi kupio sava Sporty ili Bridgestone...
3alfa3:
--- Citat: DJ RUNNER RACE - 03 Lipanj, 2008, 14:06:12 ---prićaj ti kaj oćeš...meni je sava pre*ebena...
--- Kraj citata ---
A koje si do sada sve gume imao na skuteru?
SlowRider:
Dobra je sava dok je nova :laughing7:
hrca:
ja sam imo isto te mc28 trajale su mi 2000 kilometara i svih 2000 km su bile odlične što se tiće držanja a moro sam mijenjat zadnju zato što sam ju spalio :headbang: ;D a sad imam dunlop runscoot 207 i guma je zakon al se dosta brzo troši
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju